Одеські мусора-сепаратисти їздять на машинах з наклейами “Спецназ ГРУ”.

Одеські мусора-сепаратисти їздять на машинах з наклейами “Спецназ ГРУ”.

Загрузка...

Сьогодні проходив по Куликовому полі з друзями. За Будинком профспілок, ззаду є кафешка. Столик під зонтіком. Там сиділи чоловік 5-6 ментів по формі: водичка, сігаретки, картішки… крч несуть службу. Увагу привернула недешева машина “Тойота Камрі”, що стояла поряд: на ній наклейка “Спецназ ГРУ”. Стали її фоткать, тут з-за столику піднявся один з ментів: “Шо ви фоткаете?”

Спитали, чия це машина? Сказав: моя. На запитання, що це за наклейка і прославляння кацапського ГРУ, котре вбиває його ж колег на Донбасі, почав мимрити щось незрозуміле… Спитав його, звідки бабло на таку машину при ментовській заплаті. Він відповів, що машина належить його батьку, і батько мол, служив за часів СССР в ГРУ.

10435035_981980105175949_9198454581870550775_n

Один з мусорів, явний сеператюга, підірвався з-за столику і почав орать: “Та шо ти перед німі оправдиваєшся? Я щас сніму пагони і поговорім, где субордінация?”, почав погрожуати, назрівав конфлікт…

Старший серед них, з пістолетом, лисий, почав розрулювати, тіпа “Пацани, все ок, ви отдихаєте, ми отдихаєм і тд..”… Кроче, машину ми зафоткали і пішли… А далі вже хай з одеськими мусорами розбираються відповідні органи…

Наостанок, напхали мусорам: “Ваші колеги-добровольці гинуть на Донасі, а ви тут в кафешці відпочиваєте, з наклейами “спецназ ГРУ”. Короче, A.C.A.B.

У своєму ФБ Богдан Осінській

патріот підтримай українский проект лайк на сторінку  https://www.facebook.com/webcalltoday

https://www.facebook.com/politinfo.com.ua