НАЙВАЖЛИВІШЕ – ПОЗБУТИСЯ СОВКОВОЇ МОДЕЛІ ЕКОНОМІКИ

НАЙВАЖЛИВІШЕ – ПОЗБУТИСЯ СОВКОВОЇ МОДЕЛІ ЕКОНОМІКИ

Загрузка...

Україна має найбільші ресурси в Європі, але серед європейських країн ми маємо найменш розвинену економіку. Називають це – проблемами в економіці. Але, якщо ресурси в нас є, то проблеми не в економіці – проблеми в управлінні економікою.. У світі багато країн, які не мають ресурсів, але є успішними.

Якщо управління економікою неефективне, отже – неефективні управлінці. Отже уряд, і влада загалом, не справляються з покладеними на них НАРОДОМ обов’язками. Україна потребує нового складу Кабінету міністрів – команди молодих менеджерів, які займатимуться реформами.

Ми неймовірно багато втрачаємо, відкладаючи реформи, не впроваджуючи змін в економічну модель. Відсутність боротьби з корупцією залишає значну масу коштів у тіні. Кожен втрачений день сьогодні – на місяць віддаляє той час, коли ми побачимо розвинену Україну.

Прямо зараз перед нами стоїть ключове питання – або ми приймаємо якесь рішення, або погоджуємось з тим, що є. Нам вибирати яким шляхом іти – шляхом південної Кореї, чи північної, шляхом західної Німеччини, чи східної. Саме зараз перед нами постав цей вибір!