Дід Свирид на стражі мірового порядку 17.04.15р.

Дід Свирид на стражі мірового порядку 17.04.15р.

Загрузка...

Доброго ранку, друзі! Надворі в нас долгожданна п’ятниця, сподіваюсь всі ви в бадьорому настрої вже заварили собі чай ілі кохве, та вмостилися перед комп’ютерами строго посматрюючи на годинника і вопрошая: “Де ж той дід з обзором?”. Осьо й обзор, не ізвольтє переживать. Приступаєм.

Олегу Сенцову вчора видвинули якето несуразне обвінєніє, шо він якоби вознамерився 11 травня прошлого года взорвать Кримський полуостров ілі випить Чорне море в районі Севастополя, щоб відімо посадить на мель ЧФ РФ. Обвінєніє вже вроді окончатєльне, Олегу світить 20 год лагерєй, на шо він реагірує з юмором і троллить “кровавого карліка”. Сенцов людина твердого духу, шо не так часто трапляється среді творчих людей, подвержених всякого роду рефлексіям і депресії. Нє, Олег не такий і дід впевнений, що він витримає. 20 год сидіть точно не доведеться, епоха “кровавого карліка” закінчиться гораздо раньше. І настане час, коли світ стоячи аплодуватиме майбутнім роботам відомого режисера, необична біографія якого додасть постаті Сенцова інтриги та прівлєкатєльності.

Хуйло наверно поставив перед собою задачу дать Україні свій пантеон новітніх героїв і в цьому смислі особенно тщатєльно старається у справі Наді Савченко. Надя не виходячи з камери вже зробила стремітєльну кар’єру, стала знаною в цілім світі персоною, з якою в будущем сочтуть за честь хотя би рядом постояти перші знаменитості планети. На сьогоднішній день Надя почуває себе вроді удовлєтворітєльно, і разом з адвокатом Ільєю Новіковим бере активну участь в ізученії результатів разнообразних експертиз. На сьогодні вроді назначено очередне судєбне слушаніє, но чи воно состоїться пока непонятно. Екстреміст Марк Фейгін подло гадіт із-под тішка і з-за океану – вчора Конгрес США управляємий рукою хитрого Марка послушно проголосував за призив нємедлєнно звільнити Надю з плєна. Боротьба триває.

Хуйло, создаючи пантеон героїв рішив, відімо, шо для симетрії нада дать Україні і пантеон антигероїв. Героі і антигерої обізатєльно мають мати ореол мучеників, тому Хуйло і з своїми українськими лизоблюдами не панькається. Но антигероям приходиться трудніше, чим героям. Якщо героїв просто держать в тюрмі, то антигероїв тупо убивають. Вчора по явному заказу з Кремля грохнули небезізвесного Олеся Бузину. Грохнули без особого смислу, просто для ілюстрації, щоб у Хуйла був повод в прямом ефіре пнуть хунту. Іншого смислу його вбивати не було.

Дід собі представляє який переполох царіт зараз в стані українських симпатиків Кремля, которі багато років отрабатують московські подачки. Да, дружба з Москвою – увлєченіє смертельно опасне. Странно, шо Олесь цього не дотумкав – вроді ж на історії трохи знався, даже якіто історичні пасквілі писав. Невже пишучи на історичні теми не уловив закономірності, шо Москва завжди з льогкостью і наслаждєнієм унічтожає якраз самих вірних своїх посіпак? В общем, паскудна історія случилася з Олесем. Остається лише надіятись, шо остальні кремльовські писаки догадаються зараз дременути подальше, схорониться поглубже, і будуть сидіти тихо-смирно дожидаючись конца епохи “кровавого карліка”.

А меж тєм Хуйло Кровавий вступив учора в прямую связь с народом і чотири часа займався самоублаженієм. От ви наверняка стикалися з ситуацією, коли в компанію попадає який-то болтун, в якого рот не закривається і воно меле без умолку. Це, кажеться, даже якато разновидность псіхічеського заболєванія. Таким людям пофіг про шо болтать, лиш би були свободні уші. Подобним заболєванієм страдав покойний Уго Чавес, який даже вів єжеднєвну програму на венесуельському телебаченні. І молов всяку чепуху по нєсколько часов, ламаючи сєтку телеефіра. В Хуйла приступи цієї болєзні случаються реже, но зато клінічна картина ярче.

Дід послухав оту болтовню, правда не всю, бо в діда є намного болєє важні справи, але слухаючи весь час ловив себе на мислі: “Який же він скучний”. От єслі б дідові в компанії попався подобний болтун, дід би його швидко заткнув, або просто вигнав к чортовій матері з-за столу, шоб воно не заважало нормальним людям общаться. Даже не тому, шо Хуйло по большій часті ніс ахінєю, а тому, шо він ніс скучну і неінтересну ахінєю.

Однако, попробуєм трошки проаналізірувать оту ахінєю, бо всьо же в ліце Хуйла ми імеєм дєло не з обичним болтуном. А з таким, по прихоті якого в центрі Києва вбивають журналістів, а в центрі Москви лідерів опозиції. І вообще, по прихоті отого говоруна гине слішком багато людей. Ітак.

Діда інтєресувало, чи спасує Хуйло перед наглим діктатом агресівного Ізраїля. Ні, Хуйло не спасував і твердо намерен поставлять Ірану ЗРК С300. Прекрасно, каже дід і вопросітєльно смотріт в сторону Нетаньяху. – Беня, готовся давать нам високоточне ізраїльське оружіє. Ти ж обіщав.

Діда также інтєресувало, наскільки грубо Хуйло мокатиме хунту і лічно уважаємого Петра Алєксєєвича. Хуйло канєшно потопталося по хунті і по уважаємому Петру Алєксєєвичу, но якто подлєнько і нєсмело. В то же врем’я Хуйло в решітєльной форме отверг грязні інсинуації будто уважаємий Пйотр Алєксєєвич предлагав йому забирати Донбас.

По общему впечатлєнію, Хуйло говорило про Украіну чи не більше, ніж про Росію. Остюда в діда закралося подозреніє – може тайна мечта Хуйла стати презідєнтом України? Ну єсть же такі зовні круті мачо, які втайнє мечтають, шоб їх поімелі. Дресірований народішко Росії явно не в состоянії удовлєтворить тайну еротичну мечту Хуйла, вся надєжда на українців. Які обично з презідєнтами не панькаються, а обращаються з ними грубо й безцеремонно. Ну так не нада здержуваться, товаріщ Хуйло. Надягай шкіряні шорти, засовуй собі в рота шарик і приїзжай. Пльоточки в нас свої найдуться. Дід даже для такого діла предоставить свій лом. Мучітєльні страданія по первому розряду тобі гарантіруєм.

Розбирати остальну нудоту і бредятіну, яку несло Хуйло в діда нема ні времені, ні желанія. Хуйло дійсно став скучний, повторяється, наліцо явний крізіс жанра. Под учорашній акт прямого совокуплєнія Хуйла з народом правітєльство і центробанк пару місяців роздавали компаніям кредіти, шоб нарісовать красіву цифру курса рубля, но до конца з цією задачею не справилися. Однако зробили достаточно, шоб Хуйло міг похвалиться, шо з рубльом все окей. Тепер, по ідєє, компанії хрен получать нові кредіти, бо слєдующе пряме совокуплєніє нескоро. В Росії всігда так – для царя-батюшки і асфальт в болото кладуть і грязні забори свіжою фарбою красять, і кредіти мільярдами роздають. Шоб була красіва картінка. А як царь-батюшка уїзжає, то горі оно всьо сінім пламенєм.

І кстаті, горить. І пока Хуйло упражнявся в словоблудії, охвачена пожарами площадь у Сібірі увелічілася на 10% і становить по скромним даним Рослесхоза 120 тисяч гектаров. Международні ж наблюдатєлі заявляють про 150 тисяч гектаров. Но Хуйлу на це начхать, Хуйла гораздо больше волнують вопроси помощі братській Украіні. Українці, сволочі неблагодарні канєшно, не цінують оказуваємой помощі, но Хуйло всьо равно помагає всячеськи і даже дає скидки на газ. Мілосєрдний страстотєрпец Хуйло забув, правда, розказать народу про провал своєі політики газового шантажа Украіни й Європи і як Україна та Європа, вступивши у преступний сговор, наклонила Міллєра і весь Газпром. Оце і є яркий образчик, як Хуйло любе пораженіє преподносить в качестве своєї победи, а любу винуждєну уступку в качестве добровольного благотворітєльного акта.

Все, про Хуйла сьогодні дідові писати вже протівно, нехай надіває шкіряні шорти і йде пожари в Сібірі тушить. Болтун ботоксний.

Нафтоаферісти чогось розслабилися, дід виражає нєудовольствіє і строго показує твердим негнущимся пальцем на таінственно мерцающий в углу лом – ваша задача, дорогіє аферісти, понижать ціну, а не піднімать її. Пока вона ще була нижче 60-ти, дід мовчав, но зараз 63,42 за бочку. Непорядок. Соберіться.

Ага, чуть не забув. Коністуціонний суд вчора в останню мить дрогнув і не став підписувати собі смертний приговор. Призив небайдужих громадян, шо жізнь прекрасна і не треба в таку гарну весняну днину совершать безрассудні поступки, був судом услишан, суд удалілся на совещаніє і вернувшись, стісняясь та запинаясь сообщив, шо переносить рассмотреніє закону про люстрацію на нєопредєльонний срок. Понятно, шо це неуклюжа попитка сохраніть ліцо. Но діда інтєресує даже не Коністуціонний суд, який по любому нада ліквідірувать за ненадобностью. Діда інтєресує хто іменно до цих пір має возможность крепко держать отих суддів за причинні місця і диктувати їм свої пожеланія. От отих людей нада витягати на світло і розбираться з усім пристрастієм.

А также нада обізатєльно найти вбивць Калашнікова і Бузини. Заказчик ізвестєн – його вчора чотири часа по тєлєвізору показували. А от ісполнітєлєй та організаторов нада найти. Давай, хунта, іщі.

І одновременно займись наконєц чимось конструктивно-позитивним. А то віздє балачки “боротьба-боротьба-боротьба”. Це харашо, шо уже є і Антикорупційне бюро і свій комісар Катані найшовся. Но на одній боротьбі далеко не заїдеш. Народу треба бачити, шось корисне і позитивне. Например – будівництво автобанів. Країні нужні первокласні дороги.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю і всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом та читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас