Родина житомирського УБОЗівця збубудувала своє “Межигір’я” у Тетерівці

Родина житомирського УБОЗівця збубудувала своє “Межигір’я” у Тетерівці

Загрузка...

Збудувався начальник сектору УБОЗ Дмитро Іщук, якого в місті та колеги більше знають як “Банана”.

Уся територія, обгороджена високим парканом біля стадіону, належить саме Іщуку і нині там розташувалося маленьке Межигір’я.
“Ви подивіться скільки там всяких будинків – це хіба одній людині стільки треба для життя. Виглядає як готельний комплекс, а не помешкання міліціонера. І це тільки будинки, а що в середині буде? Мабуть, таке як у Пшонки чи Януковича, тільки в мініатюрі”, – ділиться враженнями один з жителів ОТГ.

Кожен намагався сфотографуСусіди підтверджують, що час від часу
“Єдине, що настрожує, – каже одна сусідка, – це те, що раніше та частина вважался природоохоронною територією чи якось так. Там не дозволяли ніяке будівництво, але зараз все повикуплювали і збудували собі маєток якісь люди”.

До слова, нові будівлі значно кращі за ті, що люди наживали у Тетерівці з родинами десятиліттями.

“Володимир Довгалюк, – на якому будинок – Він брат Тараса Довгалюка, який працює в УБОЗі . Також цьому Володимиру Дмитро Іщук приходиться швагром. Думаю, тут всім все зрозуміло. Він розповідає, що тут не Іщук будується, а його теща, тобто батьки Довгалюка, але у нас перевірена інформація, що це будівництво “Банана”.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO