Переслідування Федини за критику Зеленського є порушенням конституційного права на свободу слова—...

Переслідування Федини за критику Зеленського є порушенням конституційного права на свободу слова— Фріз

Загрузка...

Влада порушує конституційне право на свободу слова, влаштовуючи репресії проти Софії Федини і Марусі Звіробій за критичні висловлювання про Зеленського і загрози на фронті.

Про це написала народний депутат з фракції “Європейська Солідарність” Ірина Фріз на своїй сторінці в мережі Facebook.

“Сьогодні ДБР вручає підозру народному депутату Софії Федині за те, що вона згідно зі статтею 34 Конституції України мала право і висловила критичне судження на адресу пана Зеленського”, – повідомила парламентар.

“Україна, яка шостий рік протистоїть військовій агресії Росії, має “потерпілого” від слів (!) двох жінок головнокомандувача/президента Зеленського. Оксюморон, але факт. Той, хто боїться в Україні слова, завершує кар’єру поблизу Ростова”, – додала вона.

Також Ірина Фріз закликала всіх патріотів долучитися до флеш-мобу і написати в соціальних мережах – “пане Зеленський, там ненароком стріляють і може зірватись граната. Ніхто не безсмертний!”, щоб продемонструвати владі, що суспільство солідарне проти політичних репресій.

“Приєднуюсь до підтримки нашої Софії Федини: “пане Зеленський, там ненароком стріляють і може зірватись граната. Ніхто не безсмертний!”. ДБР, на всіх повісток не вистачить, схаменіться та займіться своїми прямими обов’язками – справами по боротьбі з корупцією, а не політичним тиском на опонентів чинної влади.

Фракція Європейська Солідарність засуджує політичні переслідування опозиції і каже: Ні – політичним репресіям!” – наголосила вона.

Нагадаємо, народну депутатку партії “Європейська Солідарність” Софію Федину викликали в Державне бюро розслідувань для вручення підозри через нібито погрози на адресу президента України Володимира Зеленського.

Народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Софія Федина звернулась до президента Володимира Зеленського у зв’язку з викликом її на допит у ДБР.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO