ЧАС ШАКАЛІВ, або ВОНО

ЧАС ШАКАЛІВ, або ВОНО

Загрузка...

Весь день кругом-бігом, не до новин. І от вночі відкриваєш мережу і хлоп – а твоєї країни нема. Звідусіль липкою гидкою жижею розливається Малоросійськй Федеральний Округ.

Муляж президента, якогось біса на пресусі ментів і інших нащадків ВЧК шось белькотав. Втручання в роботу правоохоронних структур? Ні – не чули – “прості люди” хавають – Мосейчук годує. Це вона на хліб намаже.

Поліція – померла, ГПУ – померла, суди – давно зомбі. Адекватні люди в шоці. Населенню все пофігу – судять військових і волонтерів. Шоу із доказами, які так само космічно далекі від здорового глузду, як МВС від реформи.

Полкан, мєнтальний совкодроч вже примирює НАШИХ із московитськими упирями. НГШ мовчить – тестують реакцію, курви.

В Раду вносять правки до Конституції. Якісь – ніхто не розуміє що, але зрозуміло – це результат договорняка Муляжа з *уйлом. Це ж клоун думав, шо він цабе, насправді хлопчикові тет-а-тет пояснили, що він має робити. От і робить. Далі буде.

Демонтаж державності вийшов на конвеєр. Білі пальто, як дурні зі ступою, носяться з незначущими плюшками. “Прості люди” виконують функцію “улибаємся і машем” – “гірше не буде”.

Шакали спокійно шматують країну, а більшості – монопенісуально. Меншість смикається в різні боки – то судилищами обурюються, то гроші заручникам режиму збирає.

Забиті кав’ярні-паби-бари. В людей Андрія. Десь сумно жартують, що перед Андрієм всяка нечить бикує… Але в масі усім перпендикулярно – зубожіння гуляє.

Кінець епохи гідності.

Так може цьому народу і непотрібна своя країна? Державність, гордість, свобода, честь… – все зайве.
Офіціант, ще 0.5 пекла – раби гуляють.

…а майже лисий Дідько на прізвісько Моль сидів і чекав, коли задурена жертва перестане борсатися.

Дідько тішився.

Шакали рвали тіло.

ВОНО посміхалося: “дякую, дуже дякую”

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO