«Президент Путин! Спасибо за Крым!»: Тракорист з Ростова подякував главі РФ і...

«Президент Путин! Спасибо за Крым!»: Тракорист з Ростова подякував главі РФ і застрелився

Загрузка...

Тракторист Іван Тинянов з села Генеральське Ростовської області застрелився після того, як не зміг вступити в право спадщини і отримати належну йому за законом землю, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами родичів загиблого, місцевий підприємець Олексій Ковалевський скупив пасовища навколо села, в тому числі і випаси у водоохоронній зоні річки, пише видання “Новости Дону”.

У підсумку угод, Ковалевський не тільки позбавив селян можливості займатися тваринництвом, а й забрав собі муніципальну власність у вигляді системи водопостачання села з ключовим озером.

Однією з ділянок, який опинилася на шляху Ковалевського, була земля тракториста Тяниного. Сам підприємець, скупив всю землю – цивільний чоловік Юлії Дерябкіна, дочки спікера донського парламенту та керівника регіонального відділення партії “Єдина Росія” Віктора Юхимовича Дерябкіна.

А скандальна земельна ділянка записана на чотирирічного онука Віктора Юхимовича. Іван Тинянов разом з жителями села Генеральське приїхав в центр Ростова на мітинг протесту на захист своєї власності від свавілля влади.

В руках він тримав транспарант із зверненням до президента: “Президент Путін! Дякую за Крим !! Захистіть село від свавілля чиновників і судів!” У підсумку тракторист Тинянов не витримав безуспішних походів по судах, відправив дружині останню смс: “Прощай. Назад шляху немає” і застрелився.