До Дня захисника України: в адміністрації Одеського порту привітали ветеранів-АТОвців

До Дня захисника України: в адміністрації Одеського порту привітали ветеранів-АТОвців

Загрузка...

9 жовтня, під час щотижневої виробничої наради в адміністрації порту відбулась церемонія вшанування працівників підприємства, які були мобілізовані до лав Збройних Сил у 2014-2015 рр. і приймали участь у бойових діях на Сході України. Серед тих, кого вітали – співробітники загону морської охорони, служби морської безпеки, служби енергетичного забезпечення, дільниці портофлоту та інших підрозділів.

Вітаючи АТОвців з прийдешнім святом, Днем захисника України, перший заступник начальника Одеської філії ДП «Адміністрація морських портів України» (ОФ ДП «АМПУ») Олександр Зубик зокрема сказав:

«На жаль, так склалось, що у 21-му столітті українці вимушені відстоювати незалежність своєї держави зі зброєю в руках. Наша країна нині знаходиться в стані неоголошеної війни й велика кількість молодих чоловіків стали на захист її східних кордонів, своїх рідних, близьких від агресора. Ми пишаємося тим, що й представники Одеського порту нарівні з іншими пішли захищати державний суверенітет і територіальну цілісність України і виявили при цьому мужність і громадянську свідомість»…

О.Зубик від імені трудового колективу побажав ветеранам бойових дій міцного здоров’я, добробуту, довголіття і вручив «Подяки» начальника ОФ ДП «АМПУ».

Також, у відповідності до п.5.8. Колективного договору ОФ ДП «АМПУ» та на підставі рапорту голови Спілки учасників бойових дій Одеського порту від 24.09.2019 р., усі нагороджені отримають до Дня Захисника України одноразове матеріальне заохочення.

На изображении может находиться: 1 человек
На изображении может находиться: 3 человека, костюм и в помещении

Прес-служба адміністрації Одеського морського порту


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO