Майдан змусив Зеленського відкласти так зване “розведення”

Майдан змусив Зеленського відкласти так зване “розведення”

Загрузка...

Який “дивний” збіг. На наступний день після багатотисячного Віче на Майдане зелена влада “несподівано” відклала відведення ЗСУ біля Золотого та Петрівського,яке повинно було бути сьогодні,у день народження плішивого фюрера русні.

Не склалося зі святом у путіна та Зеленського – народ змусив їх залишитись без такого “подарунка”

“Сьогодні мало б початися розведення, і дійсно про це була домовленість в Мінську нашої переговорної команди … На превеликий жаль, ви знаєте самі, що були обстріляні кілька днів тому Петрівське і Золоте. А наскільки ви пам’ятаєте , наше рішення було в тому, що розведення починається на сьомий день після того, як на цьому конкретному ділянці зберігається мир і не відбувається обстрілів “, – сказав представник зе-ко Пристайко.

Звісно, Зеленському було плювати були чи ні обстріли, його злякало скандування вчора десятками тисяч людей гасла “Зелю геть!”,у разі відведення ЗСУ на цих ділянках. Сподіваюсь, що і далі народ буде тримати коміка у правильному напрямку руху.

enigma.club


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO