Бойовики пішли в атаку і добряче отримали від ЗСУ

Бойовики пішли в атаку і добряче отримали від ЗСУ

Загрузка...

Про це йдеться в повідомленні Костянтина Машовца координатора руху «Інформаційне опір».

«У період з 17 по 23 вересня ц. р. підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 6 осіб: 1 АК – 1 ОМСБР (Кальмиусское) 1 в/з, 9 ОМСП (Новоазовськ) 3 в/с;2 АК – 4 ОМСБР (Алчевськ) 2 в/з», – зазначив він.

Для підтримки бойовиків Кремль відправив на Донбас 1500 тонн ПММ (пально-мастильні матеріали) і близько 300 тонн МТС.

«Крім того, 19 вересня ц. р. на тимчасово окуповану територію Донецької і Луганської областей України через неконтрольовані пункти пропуску Ізварине та Успенка, без попереднього повідомлення та оголошення в ЗМІ, з території РФ був введений черговий (86-й) т. зв. «гуманітарний конвой» (22 од. автомобільної техніки, близько 280 тонн вантажу)», – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, у Росії при загадкових обставинах загинула українка, яка воювала на стороні терористів так званої «ЛНР». Про це розповів у своєму Twitter блогер Necro Mancer. За його словами, в Москві померла Катерина Токаренко з Івано-Франківська, яка воювала на Донбасі на боці бойовиків. За даними блогера, 29-річну дівчину знайшли мертвою в Москві.

У коментарях до публікації блогера українці тут же відреагували на цю новину.

«Хитро**пость карається. Замутили кривавий «цирк», влаштували б**дство у вигляді своїх РЫСПУБЛИК, а жити там самі не хочуть», «Це зачистка і рубка решт», «Земля їй бетоном», «Прямо «Пункт призначення» для сепаров. Що-то гинуть вони дивно», — пишуть користувачі.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO