Пане Верховний Головнокомандувач! Чому розпочалась боротьба з Міністерством оборони, яке за 5...

Пане Верховний Головнокомандувач! Чому розпочалась боротьба з Міністерством оборони, яке за 5 років спромоглось підняти армію на недосяжний до 2014 року рівень?

Загрузка...

Пане Верховний Головнокомандувач!

Я розумію, що ваш новий закон про Люстрацію написав вам юрист Януковича Портнов, але чому з подачі Портнова розпочалась боротьба з Міністерством оборони, яке за 5 років спромоглось підняти армію на недосяжний до 2014 року рівень?

Чому ви в своєму відео говорите про браковані бронежилети? Ви лабораторія? Суд? Прокурор? Є підозра та обвинувачення?

Чому ви взяли на себе відповідальність відправити когось на передову? А ви в курсі, що основна маса офіцерів, які займаються розробкою і контролем бронежилетів – бойові офіцери? Не один рік служили в бойових бригадах і пройшли багато гарячих точок? Думаєте вони бояться?

Ні!

Та у нас давно існує одна істина – далі передка не відправлять, а там уже всі свої і знаємо що робити!

Зараз ці офіцери працюють на благо кожного бійця в окопі, а ви підняли Дамоклів меч та без суда і слідства звинувачуєте в закупці бракованих бронежилетів.

ЧОМУ???

Не потрібно дзвонити Баканову. Я не чиновник і не ЧОРТ – я гордий за нашу роботу, офіцер Збройних Сил України, майор Місюра Сергій Васильович. Можете мене знайти в Києві, на Лукьянівці, недалеко від офісу 95 кварталу, на вулиці Іллєнка, стара назва Мельникова, 81.

І перед тим як безпідставно звинувачувати на всю Україну офіцерів – думай-те!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Пане Верховний Головнокомандувач!Я розумію, що ваш новий закон про Люстрацію написав вам юрист Януковича Портнов, але чому з подачі Портнова розпочалась боротьба з Міністерством оборони, яке за 5 років спромоглось підняти армію на недосяжний до 2014 року рівень?Чому ви в своєму відео говорите про браковані бронежилети? Ви лабораторія? Суд? Прокурор? Є підозра та обвинувачення?Чому ви взяли на себе відповідальність відправити когось на передову? А ви в курсі, що основна маса офіцерів, які займаються розробкою і контролем бронежилетів – бойові офіцери? Не один рік служили в бойових бригадах і пройшли багато гарячих точок? Думаєте вони бояться?Ні!Та у нас давно існує одна істина – далі передка не відправлять, а там уже всі свої і знаємо що робити!Зараз ці офіцери працюють на благо кожного бійця в окопі, а ви підняли Дамоклів меч та без суда і слідства звинувачуєте в закупці бракованих бронежилетів.ЧОМУ???Не потрібно дзвонити Баканову. Я не чиновник і не ЧОРТ – я гордий за нашу роботу, офіцер Збройних Сил України, майор Місюра Сергій Васильович. Можете мене знайти в Києві, на Лукьянівці, недалеко від офісу 95 кварталу, на вулиці Іллєнка, стара назва Мельникова, 81.І перед тим як безпідставно звинувачувати на всю Україну офіцерів – думай-те!Слава ЗСУ!Слава Україні!

Gepostet von Сергій Місюра am Freitag, 12. Juli 2019

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO