У Львові працівниця “Укрпошти” знущається з україномовних: “Нікагда нє будєт”

У Львові працівниця “Укрпошти” знущається з україномовних: “Нікагда нє будєт”

Загрузка...

Працівниця “Укрпошти” не обслуговує українською, бо вона з “Навароссії”

У Львові, у відділенні “Укрпошти” №13, що на вулиці Бандери, 24, працівниця уже вдруге відмовилась обслуговувати клієнтку українською мовою.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як розповіла потерпіла місцева жителька Діана Іванків, вона прийшла на відділення “Укрпошти”, щоб отримувати пакунок.

“Мене вкотре обслуговували російською мовою. Тоді я попросила цю працівницю розмовляти зі мною державною мовою, на що отримала відповідь, що “нікагда такова нє будєт”. Вона мене спрямувала до іншої працівниці, котра розмовляє українською мовою. Тоді я звернулась до керівництва цього відділення “Укрпошти”. Я запитала начальницю відділення, чому вона не проведе виховну бесіду із своєю підлеглою щодо того, яка у нас державна мова. Я нагадала працівникам “Укрпошти”, що у нас уже діє закон про мову, а тому в державній компанії зобов’язані обслуговувати клієнтів українською, на що ця поштарка мені заявила, “что поздно уже”. Працівники “Укрпошти” відверто знущаються з україномовних у Львові”, – зазначила Іванків.

Також Іванків розповіла, що у розмові з іншими співробітниками відділення дізналась, що горе-поштарка полюбляє знущатись із своїх колег. Потерпіла зазначає, що подібний інцидент трапляється вже не вперше, проте максимум, як карають українофобку – це позбавляють премій.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO