На кожному такому папірці кров моїх побратимів та друзів, біль їх родин...

На кожному такому папірці кров моїх побратимів та друзів, біль їх родин і близьких

Загрузка...

Цей на вигляд клаптик паперу лежить у мене дома для історії, але кожного разу я його хочу викинути, спалити, знищити. На кожному такому папірці кров моїх побратимів та друзів, біль їх родин і близьких. На кожному клаптику – запрошенні тисячі зруйнованих сімей, покинутих домівок та поламаних доль. Кожен міліметр цього папірця кричить болем та відчаєм діточок сиріт які більше ніколи не обіймуть свого батька чи матір, кожна частинка сумує за покинутою рідною домівкою тисячів переселенців які рятуючи своїх дітей кинули все… В кожній букві та слові на цій бумажці, тони куль та снарядів випущених з російської зброї в українців.

Зрозумійте нарешті свою національну ідентичність, зрозумійте що тисячі віддали за це саме найдорожче у світі – своє життя.

Я проти будь яких референдумів, проти болю та остаточного руйнування України!

Просто зайдіть на сайт і подивіться, ті хто не був на війні, а вже втомився від неї…Зайдіть і прочитайте, замисліться, хоча би один раз у своєму житті…

https://memorybook.org.ua/index1.htm

Вічна пам’ять Героям

Источник


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO