Українців на Донбасі вбивав відомий спортсмен РФ

Українців на Донбасі вбивав відомий спортсмен РФ

Загрузка...

Дворазовий чемпіон Росії в дуельній стрільбі з рушниці Олександр Залічев причетний до терористичної діяльності на Донбасі

У 2014 році він проходив службу снайпером у військовому групуванні “Вагнер”. Про це повідомив керівник апарату голови СБУ Ігор Гуськов.

“У нас є персональні дані майже 2 тисяч найманців. І в рамках цієї роботи відкриваються все нові і нові факти нахабного ставлення до України з боку спецслужб Росії та окремих громадян», – сказав він.

Так, встановлено, що одним з найманців “Вагнера” ​​був Залічев Олександр Борисович, який проходив службу на посаді снайпера. З аналізу відкритих джерел є інформація, що він був дворазовим чемпіоном Росії, а також членом збірної команди Росії з тактичної стрільби як мінімум в 2014-2016 роках.

Гуськов зазначив, що Служба безпеки підготувала лист до міністра молоді та спорту України з проханням довести відповідну інформацію до спортивних федерацій країн-партнерів.

politeka.net


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO