На ходу выталкивали из поезда: ’’Укрзалізниця’’ угодила в новый скандал

На ходу выталкивали из поезда: ’’Укрзалізниця’’ угодила в новый скандал

Загрузка...

Начальница поезда “Ковель-Москва” во время его движения со скандалом вытолкала одного из пассажиров из вагона.

Об этом на своей странице в Facebook сообщила очевидец инцидента Людмила Сафронова. Она уточнила, что это произошло 30 сентября. “Так продолжаться не может!” – написано в посте.

Как рассказала Сафронова, ссора началась в результате того, что из-за неисправности техники на железнодорожной станции Кривин кассир не смогла распечатать билеты, заказанные пассажирами через интернет. Кассир лично предупредила об этом начальницу поезда, однако та позволила сесть на свое место лишь одному человеку.

“На ступеньках при открытых дверях стоял пассажир, которого начальник поезда выталкивала ногой. Все остальные пассажиры, которых также не пустили в поезд, начали бежать возле вагона и подавать сигналы остановки. В конце концов начальник поезда вытолкнула пассажира, слава богу, тот не упал под поезд, который был в движении”, – написала Сафронова.

Звертаюсь до керівництва Укрзалізниці!!!!https://m.facebook.com/JSCUkrzaliznytsia/Закон для них не писаний!!!Випхати людину під час руху поїзда для працівників Укрзалізниці виявилось нормою.Сьогодні (30.09.18 о 15:04) начальник поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель-Москва, б’ючи випихала пасажира з потягу який рухався, пошкодила особисті речі пасажира та мало не лишила його життя, а причина банальна, через несправність техніки на залізничній станції Кривин, касир не змогла роздрукувати білети які пасажири замовили через інтернет, касир особисто підійшла до керівника потягу і пояснила в чому причина, після чого керівник потягу пропустивши чомусь лише одну людину більше нікому зайти не дозволила, та подала сигнал який дозволив потягу рухатись та набирати швидкість і це в той час коли на сходах з відкритими дверима стояв пасажир якого керівник потягу випихав ногою, всі інші пасажири яких також не пустили в поїзд, почали бігти біля потягу та подавати сигнали зупинки, в кінці кінців начальник потягу випхала пасажира,який Дякувати Богу не впав під поїзд який був в русі.Ми вже звернулися на гарячу лінію Укрзалізниці та обов'язково надішлемо письмову скаргу, та нажаль це не єдиний випадок і ми хочемо щоб нас почули, а винні були покарані, бо людське життя це найбільша цінність.Максимальний репост, так продовжуватись не може!!!!

Gepostet von Людмила Сафронова am Sonntag, 30. September 2018

Источник


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO