Дочка “міністра” “ЛНР” навчається в українському Кіровограді

Дочка “міністра” “ЛНР” навчається в українському Кіровограді

Загрузка...

Дочка самопроголошеного міністра охорони здоров’я так званої “ЛНР” Лариси Айрапетян Оля Черенкова дуже пишається діяльністю своїх батьків та допомагає їм в усьому.

Але навчається дівчина у контрольованому Україною Кіровограді.

Ще до початку революції та війни на Сході Оля відпочивала у Домінікані та подорожували Європою, а світлинами хизувалася на сторінці у ВКонтакте.

Однак з виникненням “ЛНР” характер фото Черенкової змінився. Дівчина почала виставляти себе на тлі барикад, з російськими прапорами та терористичними гаслами.

Свої поїздки до Луганська Черенкова підписує як “Мої сепаратистські ночі” та “сепаратистські будні”.

Оля навчається в Кіровоградській Національній льотній Академії на факультеті обслуговування повітряного руху, іноді їздить у Київ, але продовжує бути вірною ідеям терористів.

“Луганськ, тримайся !!! Донбас ніхто не ставив на коліна і нікому поставити не дано!!!” – типовий статус Олі ВКонтакте.

Мама Черенкової, Лариса Айрапетян, балотувалася на виборах терористів Луганська в керівники самопроголошеної республіки, але програла іншому ватажкові Ігорю Плотницькому.

Сама Оля активно допомагала мамі і терористам в захопленні адміністративних будівель в Луганську, з цього періоду у неї теж збереглися фото.

Мати Черенковї пройшла тернистий шлях від лікаря батальйону терористів “Зоря” до самого міністра псевдореспублікі.

“Дякуємо за допомогу в медикаментах, але їх все одно не вистачає”, – скаржиться весь час Айрапетян.

При цьому її неодноразово звинувачували в контрабанді ліків і спробі збути лікувальні препарати на території України. Утім, Ольга пишається матір’ю та батьком, про що постійно заявляє на сторінці у соцмережі.

Таблоід