Зняти готівку та поповнити банківську картку можна у відділеннях Укрпошти

Зняти готівку та поповнити банківську картку можна у відділеннях Укрпошти

Загрузка...

Прагнучи стати ближчою до клієнта, Укрпошта запроваджує у відділеннях поштового зв’язку послугу з видачі готівкових коштів власникам платіжних карток через термінали ПриватБанку.

Видача коштів здійснюється в поштових відділеннях у національній валюті за картками платіжних систем Visa, Visa Electron, Cirrus/Maestro, емітованими ПриватБанком, безкоштовно (без комісії). У разі здійснення операцій з картками, емітованими іншими банками, комісія з клієнта становитиме 3% від суми операції.

Окрім зняття готівки, власники карток можуть також у відділеннях Укрпошти здійснити поповнення картки. Зробивши внесок коштів на платіжну картку, емітовану ПриватБанком, клієнти мають можливість виконати низку додаткових операцій, зокрема: погасити кредитну заборгованість Приватбанку, відкрити депозитний рахунок, переказати кошти на іншу платіжну картку через Інтернет, оплатити товар або придбати електронний квиток на потяг, літак чи автобус через сайт Укрпошти.

«Співпраця з ПриватБанком є дуже важливою для нас, та корисною в першу чергу для споживачів, – відзначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Ця послуга має стати особливо актуальною для мешканців віддалених міст та сіл. Завдяки величезній мережі Укрпошти, клієнт може не лише отримати готівку, а й поповнити картку безпосередньо у поштовому відділенні. Укрпошта сьогодні для свого успішного розвитку має орієнтуватися на сучасні ринкові тенденції, змінюючи підходи в роботі, удосконалюючи сервіс, впроваджуючи нові послуги тощо» .

Нагадаємо, видача готівкових коштів без комісії у відділеннях Укрпошти здійснюється також власникам платіжних карток Райффайзен Банк Аваль.
Джерело: http://ukrposhta.ua/znyati-gotivku-ta-popovniti-bankivsku-kartku-mozhna-u-viddilennyax-ukrposhti