МИР ЧИ ВІЙНА. КОМУ ВИГІДНО

МИР ЧИ ВІЙНА. КОМУ ВИГІДНО

Загрузка...

Аваков виступив з якимись пропозиціями по поверненню окупованих територій на Донбасі. Черговий розвод громадян, чергове відволікання уваги людей від дерибану Держави, а може підготовка виборів. Чому я такий категоричний, зараз спробую пояснити.

Для того, щоб щось робити на Донбасі потрібно бажання всіх зацікавлених сторін. А чи є це бажання у влади, у воюючих Держав і головне у людей які мешкають на нашій території і на окупованій??

1. Влада що наша, що так званих “республик”, що Росії вкрай не зацікавлена щоб на Донбасі був мир. Поки йде війна, поки у будь-якій владі є дієва тема по відволіканню уваги людей від своїх злочинних дій, вона (влада) буде цим станом користуватися і у нас в Україні, і в “днр”, і в Росії. Балаканини буде багато – дій мало.

2. Більшості людям, які живуть на тій території теж це все вигідно. Пенсіонери Донецька отримують деколи до 1000 $ на двох пенсії і там і в Україні загалом. Соціальні виплати і там і тут. Деякі люди навіть спромоглися оформити субсідії у нас, живучи в Донецьку і навіть живучи в Криму і маючи Російський паспорт. Перевізникам з обох боків – вигідно. Вони заробляють чималі гроші і не уявляють що будуть робити якщо зникнуть КПВВ. Підприємці, які продають харчі на нашій території – моляться на “туристів” з “днр” та “лнр”. В Донецькій області за роки війни збільшилася кількість підприємців, які займаються продажем продуктів харчування.

Поліції – вигідно. Ідуть авто без полюсів страхування, та і просто їдуть з Донецька – вони для поліції добра прибавка до столу. Працівники наших державних установ – мають від “соціальних туристів” непогані чайові. Всі хто працює на КПВВ, що у нас, що на окупованих територіях мають свій гешефт.

3. Кожен може подивитися СКІЛЬКІ авто проходить через КПВВ Гнутово. Стількі ж, СКІЛЬКІ і на центральних пунктах перетину, а інколи і більше. А КПВВ Гнутово знаходиться в полі, в стороні від доріг, міст, підприємств. Вгадайте, друзі, що там перевозять.

4. А ще треба просто поговорити з людьми з Донецька та Луганська. Вони навіть не розглядають питання повернення до України. Це дуже сумно, але це правда. У них своє життя, свої плани, свої мрії, свої цінності, свої прагнення і, як це не прискорбно, все це не пов’язано з нами, з Україною.

Чому так? На мій погляд, тому що війна перетворилася в гроші. І заробляють на ній більшість людей. За владу я навіть не хочу згадувати. І ще мені здається що поки ми будемо фінансувати безбідне життя мешканців тієї зони, то вони ніколи не почнуть думати по-іншому.

Олексій Ляшенко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO