Полторак заявив, що Росія хоче заморозити конфлікт на Донбасі

Полторак заявив, що Росія хоче заморозити конфлікт на Донбасі

Загрузка...

За словами міністра оборони, Росія та сформовані нею терористичні угруповання не виконали жодного пункту Мінських угод.

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що керівництво Російської Федерації продовжує шукати шляхи, щоб заморозити конфлікт на Донбасі. Про це він заявив під час інтерв’ю для представників ЗМІ, повідомляє прес-служба оборонного відомства.

«Практично чотири роки Російська Федерація, терористичні угруповання, сформовані нею в Донецькій та Луганській областях, не виконують свої зобов’язання, які вони взяли в Мінську. Не виконаний перший пункт, який є основою всіх пунктів домовленостей, — не припинений вогонь. Це та основа, після виконання якої можна рухатися далі. На жаль, цього не досягнуто, є окремі випадки, коли кількість обстрілів мінімальна, але, в основному, режим припинення вогню не підтримується», — зазначив він.

За словами глави оборонного відомства, керівництво Російської Федерації продовжує шукати шляхи для того, щоб агресію, яку воно розв’язало, перетворити на заморожений конфлікт, враховуючи пропозиції, надані президентом Путіним щодо введення миротворчих сил під егідою ООН є одним з рішень як заморозити, а не вирішити цей конфлікт.

tyzhden.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO