Десь на передовій, але з протилежного боку…

Десь на передовій, але з протилежного боку…

Загрузка...

Місцевий “апалченец” Евгеній Мончеровський, якому на вигляд близько 20-ти, стоїть покритий шарами бруду, над ним кружляють мухи, а він, наче мавпочка, розглядає блискучу цяцьку – ножика, який “за вірну службу” йому подарував охайний дядечко в хакі.

"Апалченец" Евгеній Мончеровський

Десь на передовій, але з протилежного боку…Місцевий "апалченец" Евгеній Мончеровський, якому на вигляд близько 20-ти, стоїть покритий шарами бруду, над ним кружляють мухи, а він, наче мавпочка, розглядає блискучу цяцьку – ножика, який "за вірну службу" йому подарував охайний дядечко в хакі.Це жалюгідне створіння, що захищає "рускій мір", навіть могло б викликати якесь співчуття через свій жахливий вигляд, доки воно не починає перераховувати місця, де воювало проти української армії – Іловайськ, Шахтарськ, Нікішино, Дебальцево, Авдіївка…На прощання мавпочці кажуть, що перед ним вороги (тобто ми з вами), а позаду – Росія. Ось так вміло маніпулюють свідомостю найменш освіченої верстви населення Донбасу, використовуючи у гібридній війні проти власної країни.Допомогти нашим хлопцям ефективно перемагати, як навчених росіян, так і місцевих неосвічених "апалченцев" можна тут: https://goo.gl/PpcTsoАнастасія КорнійчукФонд "Повернись живим"

Posted by Повернись живим on Montag, 12. Februar 2018

Це жалюгідне створіння, що захищає “рускій мір”, навіть могло б викликати якесь співчуття через свій жахливий вигляд, доки воно не починає перераховувати місця, де воювало проти української армії – Іловайськ, Шахтарськ, Нікішино, Дебальцево, Авдіївка…

На прощання мавпочці кажуть, що перед ним вороги (тобто ми з вами), а позаду – Росія. Ось так вміло маніпулюють свідомостю найменш освіченої верстви населення Донбасу, використовуючи у гібридній війні проти власної країни.

Допомогти нашим хлопцям ефективно перемагати, як навчених росіян, так і місцевих неосвічених “апалченцев” можна тут: https://goo.gl/PpcTso

Анастасія Корнійчук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO