Під Одесою відкрили пам’ятник загиблим бійцям ЗСУ

Під Одесою відкрили пам’ятник загиблим бійцям ЗСУ

Загрузка...

За час боїв на Донбасі 28 механізована бригада втратила загиблими 144 військовослужбовців. Ще 426 бійців підрозділу отримали поранення.

Пам’ятник військовослужбовцям 28-ї окремої механізованої бригади, полеглим на Донбасі, відкрили в понеділок, 29 січня, у пункті постійної дислокації частини – селищі Чорноморське Лиманського району Одеської області.

Як повідомляє Думська, в церемонії відкриття монумента взяли участь командувач оперативним командуванням Південь генерал-майор Олег Вишневський, командир бригади полковник Олег Зубовський, голова облдержадміністрації Максим Степанов і глава облради Анатолій Урбанський.

За час російської агресії на Донбасі 28 механізована бригада втратила загиблими 144 військовослужбовців. Ще 426 отримали поранення, – пише видання.

Після відкриття пам’ятника ряд діючих і демобілізованих бійців частини були нагороджені відзнаками, іменним годинником та грамотами.

Очікується, що 31 січня воїни бригади, які нещодавно повернулися з Донбасу, пройдуть урочистим маршем вулицями Одеси.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO