День Соборності на передовій: український стяг здійнявся в піднебесся й полетів до...

День Соборності на передовій: український стяг здійнявся в піднебесся й полетів до Луганська

Загрузка...

Навіть вітер був на боці України: український стяг піднявся на висоту два кілометри й полетів до окупованого Луганська, пише Володимир Лазарєв із Луганщини

Саме так у Станиці Луганській вирішили відзначити День соборності України. За сприяння місцевої влади, відділу цивільно-військового співробітництва ОТУ “Луганськ”, членів спілки учасників бойових дій АТО Луганщини й учнівської молоді місцевих шкіл у небо над містом та передовими позиціями піднявся державний прапор України.

Проведенню святкового заходу не завадив ані щільний дощ, ані пронизливий зимовий вітер. Прапор України, оздоблений кількома десятками повітряних куль, граціозно піднявся у піднебесся. Присутні супроводили це дійство виконанням гімну України та гучними оплесками.

Вітер цього дня був за Україну й поніс знамено прямо на окуповані території в бік Луганська. Тієї миті десятикласниця Оленка разом із подружками висловила своє найзаповітніше бажання: “…Щоб наш Прапор споглядали всі луганчани, як нагадування про те, що Україна – соборна держава…”

Полотнище розміром шість на одинадцять метрів виготовили волонтерами Донеччини й передали його в дарунок мешканцям сусідньої області як символ єдності України.

– Подібні заходи якнайкраще сприяють піднесенню морально-психологічного стану місцевого населення, зміцнюють віру в завтрашній день та довіру до своїх захисників, – зазначив керівник підрозділу ЦВС ОТУ “Луганськ” Валерій Басалига.

antikor.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO