І не дивуйтесь потім, що сидимо в ж*пі! — журналіст

І не дивуйтесь потім, що сидимо в ж*пі! — журналіст

Загрузка...

Коли західні видання публікують рейтинги крутих вузів, у нас плачуть, коли не знаходять там свого МАУП чи університету Шевченка.

Так от рішення відправити до 5 березня студентів Шевченка на дистанційне навчання, я, як його випускниця, вважаю абсолютно тупим.

Варто глянути на ціни на навчання.

Вони стартують від 29400 грн і сягають майже 60000 на престижні спеціальності типу міжнародний бізнес і міжнародне право. Я пам’ятаю ті темні часи 2010-2011, коли мені за навчання за рік треба було заплатити $2735 і реально дах їхав, де ті кошти взяти і на чому зекономити. Де заробить. Як заплатити ще й за оренду.

Студенти гулятимуть до 5 березня, а ми потім очі на лоба викочуємо, чого люди Марс колонізують, друкують на 3D людські органи і штучно вирощують кінцівки, а у нас х*ін знайдеш досвідченого онколога чи спеціаліста, який уміло розшифрує комп’ютерну томографію.

Про економістів і юристів, якими славиться Шева — мовчу. Часто легше самому розібратися в проблемі, аніж сліпо довіритися спеціалістам, які через морози в 14 градусів скасують курсачі із інтернету.

До речі, в раді і уряді, в комітетах теж зараз холодно. Тому джинси і светри замінили модницям сукні, тонкі блузи і жакети. З огляду ККД, яке демонструють депутати при голосуванні тих же поправок до закону про деокупацію — так само можна було працювати дистанційно.

P.S. Я ще не здивуюсь, коли частина цих спеціалістів не знайде роботи в майбутньому і оформить субсидію, на які і так уже сидить більше 80% домогосподарств.

Политолог


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO