У Томаківській ЗОШ №1 провели перші уроки щодо шкідливості пластика

У Томаківській ЗОШ №1 провели перші уроки щодо шкідливості пластика

Children are raised hands in classroom.
Загрузка...

Місцеве підприємство, яке випускає екологічну упаковку запустило першу серію екологічних уроків, які пройдуть в різних містах. 

«Для нашої компанії важливий напрям корпоративно соціальної відповідальності. Просвітницька робота є невід’ємною частиною стратегії нашого підприємства», – розповідає бренд-менеджер підприємства Катерина Газарова . 

Пластик чи життя? Як звільнити своє життя від зайвого пластику? Чим можна замінити пластик? Відповіді на ці та інші питання давав допитливим третьокласникам генеральний директор Sem Ecopack – Сергій Рудковський. 

«Людина формується з самого малечку, тому ми вирішили запустити корпоративний проєкт по школам, де розташовані наші виробничі площадки. Надзвичайно важливо простими словами пояснити дітям про глобальні проблеми і закласти фундамент для правильного мислення», – ділиться Сергій Рудковський. 

Не обійшлося і без тематичних подарунків екологічних сумок та книжок про екологію від української письменниці.Проект буде реалізовуватись протягом усього року у Львові, Самборі, Запоріжжі, Житомирі та Києві. 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO