Пройшло два роки. 730 днів. То який президент Зеленський?

Пройшло два роки. 730 днів. То який президент Зеленський?

Загрузка...

Пройшло два роки. 730 днів. То який президент Зеленський?

Брехливий. Жоден президент не брехав стільки, скільки бреше Володимир Зеленський. Він не відмовився від кортежів, не пересів на велосипед, не віддав державну дачу дітям, а навпаки переїхав туди жити. Не закінчив війну. Замість боротьби з олігархами оточив себе їхніми людьми. Кінець епохи бідності настав тільки для депутатів Слуг народу, яким недавно суттєво підвищили виплати в конвертах за голосування. Ледачий.

Цей президент за два роки вже десяток разів побував у відпустках. І це не рахуючи державних візитів у теплі країни із жінкою на День закоханих. Самозакоханий. Президент України щиро закоханий у себе і насолоджується владою та почестями.

Це не той хлопець з народу, який їздив на веліку у кіно, а реальний професорський синок із провінційного міста з купою комплексів, які потребують компенсації.Тупий.

Він дійсно тупий. Коли його випускають на люди без папірця, як це було недавно у Польщі, він починає нести відбірну дічь і виступ можна розтягувати на цитати для 95 Кварталу. Тупішим за нього був тільки Янукович. Але це не точно.Нікчемний. З ним не хочуть мати справ світові лідери. Саме за його каденції, вони стали обговорювати Україну без участі України.

Хворобливо амбітний. Оце його оголошення своєї Лєнки першою леді, а себе – найвеличнішим лідером сучасності було б дуже смішним, якби він був просто якийсь дурачок із охорони. Але він справді так думає і на його слабкостях грає як оточення, так і Росія та інші держави, з якими найвеличніший веде перемовини. Дива не сталося. Це не президент, який щось змінює.

Це паразит, що два роки проїдає запас міцності, залишений попередниками і ляпає язиком про якісь міфічні реформи, які будуть КОЛИСЬ.

https://www.facebook.com/100000678634331/posts/4371398906226021/

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO