На тендерах Укрзалізниці на сотні мільйонів гривень перемагає невідома офшорка

На тендерах Укрзалізниці на сотні мільйонів гривень перемагає невідома офшорка

Загрузка...

Цікаві історії від команди Зеленського, котра як відомо давно та надійно “перемогла” корупцію в Україні. Ми пам’ятаємо, що Зеленський поставив боротися з корупцією в Укрзалізниці відомого “борцуна” з квартирою від російського забудовника  у центрі Києва – Сергія Лещенко. Якому кожен місяць капає у кишеню сотні тисяч гривень заробітної плати з державного бюджету. Ось вам приклад, як він та йому подібні “зелені” виконують свої обов’язки.

Денис Пятигорец Поки ми спали, нас знову наї..ли

Вчора ввечері закінчився конкурс на відбір компанії, яка буде харчувати пасажирів в потягах Інтерсіті. Перемогу в конкурсі несподівано отримала компанії «Рога і копита», хоча ні, вона називається «Грінед». Весела компанія з корінням в британських офшорах, в якої ані персоналу, ані торгового обладнання, ані грошей – немає. А переможець має найняти більше 200 стюартів, закупити торгівельне обладнання для потягів та центральної бази в Дарниці на більш ніж 150 млн грн., і щороку платити Укрзалізниці 48 млн. грн. рентних платежів. Як думаєте, зможе компанія нонейм дістати такі гроші, коли банки не кредитують? А якщо не дістане, то чи кине вона на бабло державну компанію «Укрзалізниця»?

А тепер два «веселі» факти.

Перший!

Знаєте кого перемогла в конкурсі копанія «Рога і копита»?
– Австрійську компанію «Ду енд ко», яка харчує пасажирів австрійської залізної дороги;
– Компанію «Сокар-Петроліум», напевне найбагатшу в цьому списку, бо її власник «Нафтогаз Азербайджану»;
– Компанію WOG, яка є діючим оператором послуги харчування в потягах Інтерсіті.

Другий!

Компанія «Рога і копита» (вона ж «Грінед») раніше несподівано перемогла великих гравців на ринку кейтерингу в тендері на харчування клієнтів VIP-зали аеропорту Бориспіль. Тендер тоді проводив співробітник Борисполя В’ячеслав Горбатко.

А тепер спробуйте з трьох разів здогадатися, а хто проводив конкурс на «Укрзалізниці»? Ну? Не здогадалися? Умнічкі! Той самий В’ячеслав Горбатко!
Здобули, бля…

А я нагадаю, що кілька тижнів тому Укрзалізниця віддала перемогу в тендері на постачання моторного масла російській компанії, яка давала ціну на 50 млн грн дорожче, аніж українська компанія, яку без пояснень бортанули з тендеру.
А боротися з корупцією на Укрзалізниці відправили Сірожу Лєщєнка, зарплата якого в лютому 2020 року склала 332 тис грн державних коштів.

Кушай-тє…

enigma.club


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO