5-річна дівчинка проганяє ворогів України. Відео, яке не залишить байдужим…. поширюйте це!

5-річна дівчинка проганяє ворогів України. Відео, яке не залишить байдужим…. поширюйте це!

Загрузка...

Хоробра 5-річна українка записала відеозвернення до всіх, хто намагається захопити Україну. У своєму зворушливому відео дівчинка зажадала від усіх чужинців забратися з її рідної землі, передає politinfo

Дівчинка прочитала вірш українською мовою, звертаючись до ворогів і загарбників  Української землі. “Біжіть, вороги, з української землі. Забирайте автомати і повертайтеся додому. Це наш рідний дім і тут не місце чужим. Ми вас навіть не лякаємо, так, культурно виганяємо”.

Якби ви знали до кінця, чим дихає земля ця! З могил тут мертві можуть встати, щоб Україна захищати. Тут душі славних козаків, всіх наших прадідів, дідів можуть повернутися назад з неба, якщо виникне така необхідність. Жінки і діти тут повстануть, за Україну грудьми встануть, тут річки вийдуть з берегів, щоб потопити ворогів. На захист нашого народу тут стане Бог і вся природа … Запам’ятайте, злі люди, земля ця вашої не буде! “- Звернулася дівчинка до ворогів України.

Повне відео – дивіться нижче.

 

 

“Ви думаєте війна десь далеко?”: Для ЄС зняли ролик про конфлікт в Україні (відео)….поширюйте це Друзі. Врятуємо світ разом!

 

Читайте также : Русские!!! Вы хоть осознаёте масштабы той беды, которую Россия принесла в Украину? (пост россиянина про смерть террориста, опять в ТОПах-соцсетей)

 

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO