Путіна з Кремля винесуть свої, – Андрій Піонтковський

Путіна з Кремля винесуть свої, – Андрій Піонтковський

Загрузка...
Подібний сценарій вже мав місце в історії за часів Сталіна і Хрущова, коли вони «ставили світ на межу ядерної війни», але радянських лідерів усували свої ж.
В.Путін. Фото: Антикор.В.Путін. Фото: Антикор.

На думку відомого політолога Андрія Піонтковського, влада в Росії зміниться шляхом палацового перевороту. Про це він розповів в інтерв’ю «Гордону», передають Патріоти України.

“Путін вже зазнав три серйозних зовнішньополітичних поразки. Перше і найважче – в Україні: провал проекту «Новоросія», коли російськомовні українці відкинули фашистську концепцію «русского мира». Друга поразка – провал ядерного шантажу країн Балтії. Путін розраховував, що прийде в Прибалтику зі своїми «зеленими чоловічками», а НАТО злякається конфлікту з ядерною державою. Третя поразка – Сирія, яка назавжди поставила на Путіні клеймо військового злочинця. На жаль, не тільки на Путіні, а й на всій Росії”, – підкреслив Піонтковський.

Політолог додав, що подібний сценарій вже мав місце в історії за часів Сталіна і Хрущова, коли вони «ставили світ на межу ядерної війни», але радянських лідерів усували свої ж. Він нагадав, що в ті часи існувало Політбюро – інститут, який всередині комуністичної системи обмежував владу першої особи.

«Згадайте зиму 1952-1953 років. Товариш Сталін – злочинний, але досить раціональний лідер у більшій частині свого правління, збожеволів і реально готувався до ядерної війни із Заходом. Це абсолютно не подобалося іншим членам Політбюро, і в результаті раптово з’ясувалося, що у Сталіна агональне дихання Чейна-Стокса», – пояснив Андрій Піонтковський.

“Відсутність формального захисного механізму (так званого Політбюро – ред.) в Росії затягує кремлівську агонію, але в кінці кінців з Кремля Путіна все одно винесуть його ж наближені. А більше – нікому”, – вважає політолог.

Довідка: Дихання Чейна-Стокса – патологічний тип дихання, при якому поверхневі і рідкісні дихальні руху поступово частішають і поглиблюються, а досягнувши максимуму на 5-7 вдих, починають слабшати і стають рідше, після чого настає пауза.

Джерело: patrioty.org.ua

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO