Невідомі зірвали бойовий червоно-чорний прапор активістів біля Медіапростору в Дніпрі

Невідомі зірвали бойовий червоно-чорний прапор активістів біля Медіапростору в Дніпрі

Загрузка...

Вчора, 23 квітня невідомі зняли червоно-чорний прапор з ракети, розташованої  поблизу хабу “Медіапростір” та Штабу Руху опору капітуляції в Дніпрі. Про це повідомляють “Новини” з посиланням на Фейсбук народного депутата 8-го Андрія Денисенка.

Ще вчора він був на своєму місці, майорів високо над найвищою точкою перехрестя проспектів Поля і Пушкіна, над усією площею обласного «урядового кварталу», де розташована облрада, облдержадміністрація та Медіапростір з нашим штабом Рух Опору Капітуляції.– йдеться в повідомленні.

Політик звинувачує в цьому інциденті керівництво Дніпровської ОДА, які системно заважають працювати громадському хабу Медіапростір та осередку Руху опору капітуляції.

І ця наруга над бойовим прапором, прапором нашої боротьби за волю відбулася під прикриттям поліції, постійний цілодобовий пост якої виставлено в 5 кроках від підніжжя цієї ракети з 16 квітня.

З того самого дня, коли поліція незаконно опечатала нашу будівлю, перешкоджаючи доступу сюди законного орендаря ГО Інфопростір.

Опечатала за вказівкою обласної влади, якій муляли очі національні прапори й гасла проти капітуляції, нанесені на стіни нашого хабу та й сама діяльність Руху опору капітуляції під її боком.

Після антикапітуляційної акції на Покрову нам відключили світло, потім були спроби обідрати гасла, незаконно виселити, а 16 квітня напад тітушок, які увірвалися в порожній під час карантину хаб.– пише він.

novyny.org


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO