Міська рада Маріуполя – це справжні патріоти!

Міська рада Маріуполя – це справжні патріоти!

Загрузка...

З рішення Маріупольської міськради, яка 27 січня визнала Росію країною -агресором, а “ЛНР” і “ДНР” терористами, зникли ключові слова. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Згідно з інформацією, увечері 27 січня на сайті міськради з’явилася інформація: Маріупольська міська рада визнала Росію країною-агресором.

“Але вночі щось сталося, і мер Маріуполя разом з секретарем міської ради змушені були здійснити деякі маніпуляції”, – зазначає видання.

В остаточному документі, розміщеному вже вранці 28 січня на сайті міськради, про Росію не було сказано жодного слова.

“Зате в ньому називається якась дивна агресія зі Сходу”, – зазначають журналісти.

Повністю рішення звучить так: “Про визнання агресії зі Сходу і затвердження порядку визнання організацій терористичними”.

“Пізніше зникло і слово “Схід”, – зазначають журналісти.

Вони підкреслюють, що зникло не лише слово “Росія”, але і назва самопроголошених “республік”.

“Тобто тепер абсолютно незрозуміло, кого ж в Маріуполі хочуть вважати терористами, а кого агресором”, – зазначає видання.

Журналісти повідомили, що в редакції є диктофонний запис обговорення питання міськрадою. Вони також підкреслюють, що в сесійній залі в той момент були присутні 52 депутати, в тому числі і представники КПУ.

І всі вони одноголосно підтримали пропозицію нардепа Ігор Решетняка поставити питання на голосування.

Нагадаємо, 27 січня Верховна Рада ухвалила постанову про заяву, якою Україна визнала Росію агресором. Документ підтримав 271 народний депутат.

У Маріуполі на позачерговій сесії міськради депутати підтримали рішення Верховної Ради про визнання Російської Федерації країною-агресором щодо України. Також депутати визнали “ДНР” і “ЛНР” терористичними організаціями.