Ігор Ткачук: Керівництво Укрпошти триматиме на контролі, щоб постраждалі в Маріуполі поштовики...

Ігор Ткачук: Керівництво Укрпошти триматиме на контролі, щоб постраждалі в Маріуполі поштовики отримали належну допомогу

Загрузка...

Внаслідок обстрілу терористами житлових кварталів Маріуполя, що призвело до загибелі більш як 30 та поранення близько ста людей, загинула оператор поштового зв’язку відділення Укрпошти №3 Валерія Шурхаєва та постраждала заступник начальника відділення Марина Кузнецова.

Снаряди, випущені з «Градів», влучали у квартири, двори житлових будинків, будівлі та двори шкіл, дитсадків, торговельних та офісних приміщень, павільйони міського ринку, а також відділення поштового зв’язку.

Валерії Шурхаєвій було 27 років. Війна забрала у чоловіка молоду дружину і маму в доньки, якій ще не виповнилося і трьох років. Оператором поштового зв’язку вона влаштувалася всього 5 місяців тому. А 34-річну Марину Кузнецову, яка отримала численні травми, тепер довго чекатимуть із лікарні чоловік і 12-річний син.

Керівництво Укрпошти на чолі з в.о. генерального директора Ігорем Ткачуком робить все можливе, аби підтримати родини постраждалих в Маріуполі працівників.

«Трагедію, що сталася в Маріуполі, було неможливо передбачити. Ми висловлюємо щире співчуття рідним і близьким наших постраждалих колег та не залишимо їх наодинці з бідою. Я особисто триматиму на контролі, щоб вони отримали необхідну матеріальну й моральну підтримку від Укрпошти», – сказав Ігор Ткачук.

24