Як транспортувати холодильник No Frost

Як транспортувати холодильник No Frost

Загрузка...

Холодильник No Frost на перший погляд здається міцним і навіть дещо могутнім приладом, з яким не може нічого трапитися під час транспортування. Але насправді це зовсім не так.

Механізм, який складається з багатьох елементів, може досить легко отримати ушкодження, які виведуть прибор з ладу. Як доставити агрегат з пункту А в пункт Б неушкодженим – дізнайтеся з нашої статті.

Коли потрібне транспортування

Найскладніше – це перевезення техніки під час переїзду. У цій ситуації уся відповідальність лежить на власникові агрегату. Він повинен знайти вантажників, організувати перенесення по сходах, домовитися з перевізником і контролювати кожен етап пересування. Дещо інша картина вимальовується, коли треба купити новий холодильник в магазині. При цьому можна замовити доставку додому. В такому разі відповідальність за цілісність приладу несе продавець. Якщо перевезення вийде невдалим, покупець має право обміняти або повернути пошкоджений пристрій.

Підготовчі заходи

Якщо ви плануєте перевозити холодильник Ноу Фрост б/в, треба виконати певні дії. Починати потрібно не менш ніж за добу до перевезення.

Етапи підготовки до транспортування:

Вийняти з камери продукти та вимкнути агрегат з розетки.

 Розморозити пристрій. Зверніть увагу, що хоча No Frost запобігає появі наледі, все ж таки невелику кількість застиглої рідини треба видалити.

 Усі внутрішні елементи для зберігання продуктів (полички, ящики та інше) мають бути вийнятими, помитими, висушеними та запакуваними в плівку з пухирцями або в пакувальний папір, картон тощо. Ці деталі перевозять окремо, щоб запобігти їх випадковому механічному пошкодженню у камері.

 Холодильник теж загортають або в плівку з пухирцями, рифлений картон або вспінений поліетилен. Це допоможе запобігти появі тріщин, сколів та інших механічних ушкоджень корпусу. Якщо збереглася заводська упаковка, використовуйте саме її.

 Спаковану у захисний шар техніку додатково перевʼязують скотчем, мотузкою або ремінями, щоб випадково не відчинилися двері.

Як транспортувати холодильник з «No Frost»

При перевезенні мають дотримуватися наступних вимог:

 Перевозити прилад виключно у вертикальному положенні. Інші моделі, в окремих випадках, можна розміщувати горизонтально, але для «No Frost» це зовсім неприйнятно. Агрегати цього типу мають специфічну конструкцію подвіски компресора, яка виходить з ладу при перевертанні.

 На підлогу кузова треба покласти ковдру або відріз текстилю, який запобігатиме ковзанню приладу.

 Важливо міцно зафіксувати холодильник, щоб під час перевезення його не хитало. Для цього можна використати ремені, упори з пінопласту або деревини.

Для надто високих пристроїв важко знайти відповідний транспорт, щоб розмістити прилад вертикально. Але якщо немає інших варіантів, то враховуйте, що нахиляти модель з «Ноу Фрост» можна не більш ніж на 40 градусів.

На щастя, існують сервісні служби, які можуть взяти всі клопоти по перевезенню вашої техніки на себе. Якщо ви не впевнені у собі, зверніться до професіоналів.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO