Сучасні пломбувальні матеріали в Україні. Краща продукція на кінець 2021 року

Сучасні пломбувальні матеріали в Україні. Краща продукція на кінець 2021 року

Загрузка...

Стоматологічне пломбування, як одна з основних послуг, схильне до посиленої уваги з боку виробників витратних матеріалів в стоматології. Практично кожна компанія, що створює витратні матеріали, має в своєму “арсеналі” як мінімум один бренд на ринку пломбувальних матеріалів.

Не дивно, що в зв’язку з цим достатком пропозиції конкуренція штовхає виробників на поліпшення свого продукту і ми маємо на сьогоднішній день розвинену індустрію, яку обслуговують досягнення в хімії, фармакології, техніці та інших галузях.

При наявності передових розробок і останніх наробіток у виробництві, досягти повної відмови від більш ранніх варіантів все ще не вдається. Цьому сприяє ряд причин, як соціальних, так і економічних. Хоч в XXI столітті і розроблений оптимальний варіант у співвідношенні ціна/якість – світлотвердіючі пломби, але в багатьох клініках при установці пломб пропонують використовувати кілька різних матеріалів. Мало того, що їх багато, так ще їх комерційні назви і зовсім збивають з пантелику як не обізнаного пацієнта, так і багатьох початківців докторів. Якщо коротко відповісти на питання, який варіант матеріалів буде найкращим сьогодні – це світлотвердіючі, вони ж фотополімери, геліокомпозити і так далі. Все ще намагатися порівнювати цементні пломби з вищезазначеними просто не раціонально і марно. Про матеріали, ще менш ефективні, на кшталт пластмас, і зовсім не може бути й мови.

Тож не дивно, що серед виробників світлотвердіючих композитів існує висока конкуренція. Кожен намагається залучити покупців якщо не інноваціями, то поліпшеною якістю продукції. І в цій гонці можна виділити кілька найменувань, які заслужено зайняли позицію фаворитів в рейтингу стоматологів не тільки України, а й інших країн.

Перший популярний виробник – корейська компанія Spident. Лінійка продукції користується популярністю серед стоматологів України, так як навіть з урахуванням застосування сучасних технологій у виробництві, що гарантують якісний результат, в порівняльних показаннях її цінник завжди доступний. Список найменувань пломбувальних матеріалів різноманітний і висвітлює практично всі доступні варіанти. Наприклад, EsFlow, EsCom200, EsCom100 – це світлотвердіючі композити від Spident.

Всесвітнє визнання за багаторічне виробництво стоматологічної продукції має японська компанія Tokuyama Dental. Їхня продукція в сфері універсальних світло твердіючих пломбувальних матеріалів – Estelite Sigma Quick, за даними на кінець 2021 року понад десяти років отримує перше місце в рейтингу авторитетного стоматологічного видання The Dental Advisor. За результатами перевірки продукції на якість і успішність практичного, клінічного застосування процентний показник успіху – 99%. Тож не дивно, що багато стоматологів, якщо не використовують Estelite Sigma Quick спочатку, досить часто потім на нього переходять.

Як і було сказано раніше, ринок пломбувальних матеріалів шириться, розвивається і входження новинок тут – звична справа. І така тенденція не уникає і українського сегмента. Зрозуміло, що далеко не всім вдається привернути до себе увагу. Викликано це різними чинниками: від незадовільної якості, відсутності привабливої інновації до необдуманої цінової політики. Коли ж з’являється той виробник, якому є що запропонувати, то чутка про нього, так само як і продукція поширюються дуже швидко. Такою новинкою для України в нинішньому році стала норвезька компанія F&A Medical з широким вибором стоматологічних матеріалів, розроблених за останніми технологіями, у багатьох випадках не виключаючи інновацій та поліпшення вже існуючих технологій. Лінійка світлотвердіючих композитів дуже насичена і покриває буквально кожен момент, де вони можуть застосовуватися. Тому навіть найвибагливіший стоматолог може знайти в асортименті те, що йому необхідно. Виробник не витрачає ресурси і час на застарілі види продукції, тому всі сили кинуті на нові розробки, що йому чудово вдається, наприклад, в таких композитах, як Merfill BulkMerfill NANOMerfill MICRO. Вся лінійка Merfill чудово справляється з роллю постояльця в будь-якому сучасному стоматологічному кабінеті і становить якісну конкуренцію піонерам галузі.

З усією продукцією, яка була згадана тут і ще набагато більшим її різноманітністю можна не тільки ознайомитися докладніше, але і придбати за найвигіднішими цінами в Україні на нашому сайті dental-group.com.ua.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO