Антін Мухарський: КАЖУТЬ, Я ПІШОВ ДО КОХАНКИ…

Антін Мухарський: КАЖУТЬ, Я ПІШОВ ДО КОХАНКИ…

Загрузка...

Як вже тільки не пообзивали мою кохану дружину Elizabeth Bielska … всілякі чорнороті тітки.

А вона, знай собі сміється: “Боже, як вони заздрять нашому щастю”. А й дійсно — нам нема чого ховати, бо я не “стрибав ні до кого в ліжко” і не кидав напризволяще “матір-героїню”. А зовсім навіть навпаки, це “матір-героїня” заявила на всю країну у журналі VIVA, що “їй соромно мати такого чоловіка — націонал-фашиста, бандерівця. І взагалі вона вважає розлучення — найкращим виходом із ситуації”. Дійсно, з появою в 2012 році в моєму житті Ореста Лютого з його радикальним проектом “Лагідна та сувора українізація” наші родинні стосунки дали тріщину, й ми через постійні сварки вирішили пожити окремо.
Олії у вогонь підливали “закляті подруги” типу Олі Сумської, Тані Нєдєльської, Наталі Окунської і Томи Неліпи – “Снєжа, он сошел с ума! От вас отвєрнутся всє нормальниє люді! Гдє ви дєньгі будєтє зарабативать?” До травлі підключилася вся проросійська бульварна преса і ЗМІ, що роздмухували цю істерію – “Камсамольская правда”, “Сегодня” канали СТБ, 1+1 з його “Світськими хроніками”, і десятки інших, не виключаючи “Українську правду” та “Лєвий бєрєг”. Всі радісно пустилися в танок на моїх кістках: “Давай, мочі єго Снєжа, етого екстрєміста-радікала!” Ледь не щотижня Сніжана давала чергове інтерв’ю чи писала черговий пасквіль. Я мовчав. Два роки мене не пускали у мій!!! власний будинок і не давали бачитися з дітьми, “бо в папу всєлілісь дємони!” Я мовчав! Але стаття у VIVA була останньою краплею.
1 липня 2014 року я подав на розлучення. А через три місяці розпочатися стосунки з моєю Лізою. І дякую Богові за те що вона у мене є! А чорнороті тітки… Та тьху на них))) Підуть в небуття, як і “Камсамольская правда”.
ЛЮБЛЮ ВАС, ЛІЗО!!!

Фото Антіна Мухарського.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO