НАЗК взялося за Гонтарєву (документ)

НАЗК взялося за Гонтарєву (документ)

Загрузка...

Нацагентство по запобіганню корупції (НАЗК) взялося за перевірку електронної декларації глави Нацбанку Валерія Гонтаревої.

Причиною перевірки стало приховування інформації в декларації керівника НБУ, передають Патріоти України з посиланням на журналіста Олександра Дубинського.

Таке рішення НАЗК прийняло на підставі заяви журналіста Олександра Дубинського про незадекларований відпочинок сімейства Гонтаревої на Мальдівах в липні 2016 року.

Нагадаємо, раніше Гонтареву викрили в шикарному відпочинку, який міг коштувати близько мільйона гривень. Джерело, близьке до сім’ї Гонтаревої, «злило» в мережу фотографії її відпочинку в липні 2016 року. На знімках Валерія Гонтарєва позує з сином і чоловіком.

Журналіст Олександр Дубинський опублікував відповідь на запит в прес-службу НБУ. «З нього випливає, що в зазначені в моїх заявах в Назка / НАБУ / САП дати (16-24.07.2016) Гонтарева дійсно була у відпустці», – пояснив він.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO