Вихованці Надвірнянського центру дитячої творчості влаштували матерям концерт, а представники “ВОЛІ-РУХУ...

Вихованці Надвірнянського центру дитячої творчості влаштували матерям концерт, а представники “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” подарували дітлахам намет

Загрузка...

Депутати різних рівнів від політичної сили “ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ” завітали на концерт, присвячений Дню матері в Надвірнянський районний центр дитячої творчості та національно-патріотичного виховання.

Волійці на дійстві презентували дітям намет, який відтепер у центрі будуть використовувати для організації майстер-класів та демонстрації виробів дітлахів.Концерт був дуже насиченим та емоційним: вихованці центру співали, танцювали, показували театральні сценки, власні поробки, серед яких навіть сценічне вбрання. Саме так вони радували своїх матусь.

За творчі старання дітям представники “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” подарували намет. А зі словами вдячності та вітаннями виступила помічниця Юрія Дерев’янка Ольга Гладиш.“Материнство – найбільша цінність і радість у світі. Це велике щастя. Зараз мене переповнюють емоції та почуття, адже сьогодні ми кажемо своїм матусям “дякую” за їхню турботу, піклування і хвилювання. Хай наших матерів оберігає Бог. Хай у їхніх серцях зажди буде затишок та тепло”, – звернулася до присутніх на концерті помічниця народного депутата.

Також з вітаннями виступили керівники міста, району та декан Надвірнянської української греко-католицької церкви отець А. Бакота. А у НПВМ і РЦДТ, яким керує Руслана Калин, вже є і нові творчі плани.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO