Заступника міського голови Харкова заарештували за шахрайство

Заступника міського голови Харкова заарештували за шахрайство

Загрузка...

Заступника Харківського міського голови заарештували за шахрайство та привласнення державних земель.

Про це УНН повідомили у прес-службі ГПУ.ГПУ проводить досудове розслідування за фактами шахрайства і привласнення державних земель службовими особами Харківської міської ради.Встановлено, що службові особи Харківської міської ради шляхом створення впродовж 2008-2014 років понад 90 обслуговуючих кооперативів, засновниками та учасниками яких були особи з їх близького оточення, сприяли їм у виготовленні відповідних правовстановлюючих документів та незаконно привласнили належні територіальній громаді м. Харкова земельні ділянки загальною площею понад 650 га вартістю більше 4 млрд грн, які обернули на свою та інших осіб користь.

Читайте також: У мережі висміяли нардепа Гончаренко за відверте зізнання

Під час досудового розслідування встановлено, що до вчинення вказаних кримінальних правопорушень причетний екс-заступник міського голови – директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради (на теперішній час – заступник міського голови з питань містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради).За вказаним фактом їй повідомлено про підозру у пособництві у незаконному заволодінні шахрайським шляхом земельними ділянками на території м. Харкова в інтересах третіх осіб.

Читайте також: Вражаюче “Євробачення”: куди подівся майже 1 млрд гривень

Вказана особа, діючи у складі організованої групи спільно із іншими службовими особами сприяла заволодінню земельними ділянками на території м. Харкова загальною площею понад 25 га, чим спричинила збитки територіальній громаді м. Харкова на загальну суму майже 129 млн грн.Стосовно правопорушниці застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено заставу у розмірі 30 млн грн.Наразі триває проведення слідчих (розшукових) дій спрямованих на встановлення фактичних обставин вчинених кримінальних правопорушень та усіх причетних до їх вчинення осіб.

Регион


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO