Поїздки на «Укрзалізниці» стають небезпечними для життя – ЗМІ

Поїздки на «Укрзалізниці» стають небезпечними для життя – ЗМІ

Загрузка...

Як з’ясували журналісти «5-го каналу», головна загроза може виходити від стану залізничного полотна «УЗ», вірніше – рейкових кріплень.


На вітчизняному ринку рейкових кріплень УЗ активізувався рейдер, який може в будь-який момент зробити залізницю небезпечною для передвіженія.ООО «АТ Механіка» намагається знищити ключового на сьогоднішній день постачальника рейкових кріплень для залізниці і нав’язати «УЗ» свої деталі. Останні виробляються в екстремальних умовах і за своєю якістю не витримують ніякої конкуренціі.Цель – потрапити на тендери «Укрзалізниці».Для цього «АТ Механіка» навіть пішла на підробку тендерної документаціі.По даними журналістів-розслідувачів, директор компанії-рейдера Віталій Руденко ось уже кілька років веде агресивну боротьбу проти компанії-конкурента ТОВ «Корпорація КРТ». Використовуються всі доступні корупційні інструменти: судові розгляди, інформаційні атаки, адмінресурс.

Читайте також: В Сети устроили «охоту» на мужчину, избившего девушку во время провокаций в Киеве

Журналісти демонструють численні документи, які спростовують негативну інформацію на адресу «Корпорації КРТ», регулярно озвучувану на телеканалі ZIK. Коли «Корпорація КРТ», захищаючи свою репутацію, подала в суд, Євген Руденко його програв. Однак це рейдера не зупиняє. «АТ Механіка» роками намагається нав’язати залізниці УЗ застарілу продукцію, на яку навіть немає технічних умов, – стверджують журналісти. – Навіть ціною безпеки руху. Жага наживи бере гору ».


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO