Президент привітав! Чи привітав чемпіона з “золотом” головний тренер команди і...

Президент привітав! Чи привітав чемпіона з “золотом” головний тренер команди і Сергій Бубка?

Загрузка...

Не завдяки, а всупереч!
Цікаво чи привітав Юрія Чабана з золотою нагородою олімпіади в Ріо головний тренер команди.
Адже саме він в минулому році виключив його зі складу команди і відмовився брати на збори і змагання.
Може Сергій Бубка привітав? Бо рік тому він не заступився за уславленого спортсмена, промовчав,, коли Юру “списали” в запас..
І лише завдяки спортсменам Юрія вдалося “відвоювати” у чиновників федерації і комерсантів з НОКа..
Юрій Чабан – бронзовий призер Пекіна, переможець олімпіади в Лондоні, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів світу та Європи.
Спортсмени просто “вимолили” у чиновників право виступити Юрію в Ріо. Бо він заслужив це право своїм життям. Ніхто на нього не ставив (як завжди), ніхто від нього нічого не чекав… В жодних прогнозах не було його імені..
В попередніх запливах Юрій показав восьмий результат, але початково потрапив лише в фінал Б, бо в своєму півфіналі був третім. Лише за збігом обставин його в останній момент поставили в головний фінал.
І він “порвав” цей заплив!
Іще раз повторю – не завдяки , а всупереч НОКу України, федераціїї і всім чиновникам від спорту, які глумилися над ним протягом року.
Я знаю Юру з Пекіна. Був на трибунах, коли він взяв бронзу. Ми відзначали його перемогу в маленькій кафешці в центрі Пекіна!)).
Потім зустрічався після “золотого” Лондона, коли Ігор Сотуленко вручав переможцям автомобілі Сузукі від компанії Автоінтернешнл.
І ще одне – усім, крім чиновників сподобалося, як Юра прикрасив свій каное – козак з булавою! Знаю, що він мав скандал через цей малюнок.. Але не став його видаляти. Лише справжній українець міг таке зробити! І цей козак приніс Україні золото.
Після фіналу і нагородження Юрій Чебан зізнався, що дизайн чудового патріотичного човна йому допомогла розробити його дівчина Катерина, а втілити у життя цю ідею допоміг директор польської компанії «Пластікс» Річард Серюга.
Дякую тобі, козаче, що врятував нашу честь! Ти – наша слава і наша гідність! Ти справжній українець! На відміну від твого головного тренера та чиновників нашого НОКа… Ти врятував і їх від ганьби та безчестя. Але сподіваюся, що їм вже нічого не допоможе! Бо вони того не варті..
PS. Срібло завоював інший українець – Валентин Дем”яненко, якого наші доблесні чиновники таки “вигнали” зі збірної свого часу. Тепер він виступає за збірну Азербайджану!

Пише у своєму Фейсбуці Андрій Боєчко.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

FB_IMG_1471537232966