“Вона з Донецька, але завжди пишалась тим, що українка”

“Вона з Донецька, але завжди пишалась тим, що українка”

Загрузка...

У мережі в захваті від патріотичного посту легкоатлетки Спортсменка сфотографувалася в новій формі української команди, яку було спеціально пошито для українських легкоатлетів відомим американським виробником спортивного одягу до Олімпійських ігор.

 

Журналіст Тарас Корніюк звернув увагу на те, що спортсменка народилася в Донецьку і не дивлячись ні на що, як і раніше виступає за Україну. “Це Ольга Саладуха. Одна із найсильніших легкоатлеток світу.

Вона з Донецька, але завжди пишалась тим, що українка. Не секрет, зробити собі ім’я в професійному спорті коштує шалених коштів. Та Ольга не кивала в бік держави, що та щось їй зобов’язана.

А йшла до своєї мети.

Попереду Олімпіада в Ріо і наші сподівання на медаль. Вперед до перемоги!”, – написав журналіст.

 

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

 

“Пишаємося тобою”, – прокоментував пост відомий волонтер Андрій Боєчко. “Мене завжди переповнювали почуття, коли одягав жовто-блакитну форму збірної. Бажаю успішного виступу збірної і Вам особисто на Олімпіаді!”, – написав відомий у минулому український хокеїст, екс-капітан збірної України Василь Бобровников. Нагадаємо, що Саладуха є чемпіонкою світу, а також бронзовою призеркою Ігор в Лондоні в 2012 році.

Додамо, що стрибунка сфотографувалася в новій формі української команди, яку було спеціально пошито для українських легкоатлетів відомим американським виробником спортивного одягу та екіпіровки до Олімпійських ігор. Форму було представлено напередодні в Києві на НСК “Олімпійський”.

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше !!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку,  ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

 

image (2)