Паливний ринок в Україні може залишитись “в тіні”…

Паливний ринок в Україні може залишитись “в тіні”…

Загрузка...

Паливний ринок в Україні може залишитись “в тіні”…

Паливний ринок України- чи зможе витримати податкове навантаження та монопольні правила гри?
На сьогодні для українського бізнесу актуальним питанням є використання інноваційних технологій з економії нафтопродуктів за європейськими правилами та робота з новим акцизним податком який підняв хвилю обурення на паливному ринку.
Висвітленням цих проблем став перший всеукраїнський форум «Облік нафтопродуктів 2016» що буде проходити в Києві 14 червня і допоможе підприємцям розкрити принципи ведення бізнесу у нових умовах податкового законодавства та використання інноваційних методів обліку палива.
На думку організатора форуму , директора компаняї «УКРАВТОНОМГАЗ» першим кроком євроінтеграції українського нафтогазового ринку є узаконення будівництва газових та дизельних автозаправних пунктів.
«Ми вирішили підняти всі проблемні питання нафтогазового сектору які давно хвилюють малий та середній бізнес. На форумі Ви дізнаєтесь про нові впровадження в бухгалтерському та управлінському обліку нафтопродуктів, а також ми розкажемо як організувати комплексну автоматизацію обліку палива в себе на підприємстві. За круглим столом ми піднімемо питання легального будівництва газових заправок та вплив акцизних накладних на ринок нафтопродуктів»- так повідомив Андрій Дорофеєв.

НАГАДУЄМО!!!! Що……
Успіх країни залежить від конкретних дій кожного українця. Тому запрошуємо вас приєднатись до форуму і отримати практичні поради для бізнесу.
Отримати відповідь на питання: «Чи зможе бізнес витримати податкове навантаження та прийняти нові правила гри?» можна на Першому Всеукраїнському форумі «Облік нафтопродуктів2016»,який відбудеться в Києві 14 квітня. Зареєструватися та отримати детальну інформацію про форум «Облік нафтопродуктів 2016» можна на сайті www.oilforum.com.ua
чи за телефонами: +38 (067) 800-79-79 +38 (044) 357-77-87 Буде цікаво!

Дякуємо за підтримку!

Джерело : Автор Керівник Групи Компаній “УКРАВТОНОМГАЗ” Андрій Дорофеєв на своїй сторінці у Фейсбуці 12249750_918790571537131_2205885349547284942_n