Після цих 5 історій ти зміниш ставлення до деяких людей … Дуже...

Після цих 5 історій ти зміниш ставлення до деяких людей … Дуже повчально! поширюйте це.

Загрузка...

Іноді ми ставимося до тварин набагато краще, ніж до людей. Звучить дивно, але це так: багато хто віддасть перевагу нагодувати бездомного кота, ігноруючи бездомного дідуся. Почуття такту, коректність, поваги до оточуючих – це не просто ознаки доброго виховання. Справа в тому, що душевне ставлення до людей важливе перш за все для нас!

Якщо тобі здається сумнівним це твердження, обов’язково прочитай 5 історій, які ми тобі пропонуємо. Їх сенс простий, але неймовірно повчальний. Не роби помилок, про які з великою ймовірністю пошкодуєш потім …

Як ставитися до людей?

1. Прибиральниця
Я здавав випускний іспит, і одне із запитань в білеті мене сильно здивувало. «Як звуть прибиральницю, щодня прибирає корпус нашого університету?» Звичайно, я бачив її часто, але мені і в голову не приходило дізнатися її ім’я. Адже це всього лише прибиральниця! Який дивак цей професор, навіщо він змушує студентів відповідати на ідіотські питання?
В кінці іспиту викладач пояснив: «Після закінчення університету ви будете працювати з різними людьми. Кожен з них – важливий, виключно важливий! Запам’ятайте це на все життя … ». Я запам’ятав цей урок і завжди ставився до людей уважно і доброзичливо. Це рятувало мене не раз – мені допомагали, коли я потребував цьому.

2. Жінка під дощем
Рівно о 23:30 одна літня чорна жінка стояла на узбіччі дороги в Алабамі під проливним дощем. Вона дуже поспішала, це було видно по відчайдушним рухам її рук. Скоро поруч з нею зупинилася машина, і молодий білий чоловік підвіз її до пункту призначення.
Яким же сильним було здивування рятівника жінки, коли через тиждень він отримав в подарунок LCD-телевізор, який доставили прямо в його готельний номер. Він дуже сильно допоміг літній пані – завдяки вчасно спійманій машині жінка встигла поговорити з вмираючим чоловіком. Добрі справи винагороджуються! Не завжди так явно, як в цій історії, але це правда …

3. Чайові
Маленький хлопчик прийшов в кафе і запитав, скільки коштує шоколадне морозиво. «50 центів», – відповіла офіціантка. Хлопчик перерахував монетки, які у нього були … «А звичайне?» – Знову запитав малюк. Йому було не більше 8 років. «35», – різко відповіла офіціантка. «Тоді мені звичайне, будь ласка!» – Вирішив хлопчик. Коли маленький клієнт пішов, офіціантка ледь не розплакалася: він залишив їй чайові, відмовившись заради цього від морозива з шоколадом.

4. Перешкоди на шляху
Один мудрий король наказав поставити величезний камінь посеред головної дороги. Він заважав руху – всі його об’їжджали і обходили, але ніхто не зробив навіть спроби прибрати камінь. Деякі щосили лаяли короля: як він допустив, щоб така махина перебувала прямо на шляху? Незабаром по дорозі йшов звичайний селянин, несучи на спині торбинку з овочами.
Він відсунув камінь, хоча йому було дуже важко. Під каменем бідняк знайшов щось, що привело його до цілковитого захоплення: гаманець, повний золотих монет! Кожна перешкода – можливість поліпшити становище, воістину так.

5. Маленький хлопчик
Мені довелося працювати волонтером в лікарні, і я знайшов нову подружку – маленьку дівчинку на ім’я Ліза. Вона страждала від важкої хвороби, і допомогти їй можна було тільки одним шляхом: переливанням крові її маленького брата. Він вже переборов захворювання, в його крові містилися антитіла, які могли допомогти Лізі. Доктор пояснив хлопчику, що від нього вимагається. «Якщо це врятує їй життя, я згоден», – сказав маленький чоловік.
Поки йшло переливання крові, хлопчик дивився на сестру і посміхався – адже тепер їй стане краще! Але після процедури він зблід і тихо запитав: «А я скоро помру?» Відважний малюк неправильно зрозумів лікаря. Він вирішив, що повинен пожертвувати життям заради сестри, але все одно погодився віддати свою кров!

 

BlkCcbyxMPIлюди