Ігоря Ткачука урочисто нагородили Почесною грамотою за вагомі досягнення на Укрпошті.

Ігоря Ткачука урочисто нагородили Почесною грамотою за вагомі досягнення на Укрпошті.

Загрузка...

За активну громадянську позицію всебічну підтримку та допомогу в організації соціального захисту, покращення умов праці, підвищення рівня і якості життя працівників Донецької і Луганської дирекцій УДППЗ «Укрпошта» – Почесною грамотою нагородили в.о. генерального директора Укрпошти Ігоря Ткачука. Нагороду вручив голова Об’єднаної профспілкової організації підприємства Микола Стародуб.

«Для мене велика честь відчувати підтримку колективу, знати, що мій труд приносить свої плоди, – зазначив очільник Укрпошти Ігор Ткачук, – Я розумію, що робота не з легких, тому хочеться покращити умови праці, забезпечити соціальний захист нашим поштовикам з усіх куточків України. Ми постійно над цим працюємо, вже є позитивні результати. Я хочу подякувати кожному, хто сумлінно виконує свою роботу, хто відданий своїй професії, адже для більшості з нас Укрпошта стала другим домом» – додав Ігор Ткачук.

Урочистості пройшли 31 березня на спільному засіданні адміністрації Укрпошти, Робочої комісії та Комітету об’єднаної профспілкової організації підприємства. Керівництво Укрпошти в свою чергу відзначило також Почесними грамотами з нагрудним знаком «Почесна відзнака» Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» голову ОПО УДППЗ «Укрпошта» Стародуба М.М., голову обласної профспілкової організації працівників зв’язку Закарпатської дирекції Василя Гецко, голову обласної профспілкової організації працівників зв’язку Черкаської дирекції Ірину Солопову та заступника начальника відділу нормування та організації праці УДППЗ «Укрпошта» Світлану Нєгіну.

 

Продовжила засідання Директор з персоналу Олена Нікольська, яка презентувала доповідь «Про виконання зобов’язань Колективного договору УДППЗ «Укрпошта» на 2011 – 2015 роки за 2014 рік». Також прозвучали співдоповіді Григорія Варенні «Про виконання Комплексних заходів щодо досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійних захворювань і аваріям в УДППЗ «Укрпошта» за 2014 рік», Олексія Боцули «Про роботу підприємства у зимовий період 2014 – 2015 років» та Миколи Стародуба «Про виконання соціально-економічних питань, передбачених Колективним договором підприємства на 2014 рік».

 

За результатами обговорення та виступів учасників засідання було ухвалено відповідну постанову.