Петро Порошенко: Від імені Верховної Ради дякую українським медикам, лікарям, які у...

Петро Порошенко: Від імені Верховної Ради дякую українським медикам, лікарям, які у ці дні самовіддано захищають Україну від пандемії коронавірусу

Загрузка...

Від імені Верховної Ради дякую українським медикам, лікарям, які у ці дні самовіддано захищають Україну від пандемії коронавірусу попри байдужість влади до них.

Місяць тому уряд секвестрував бюджет, забрав гроші з освіти, науки, соціальної сфери та культури. Це робилося нібито для того, щоб віддати гроші українським лікарям. А зараз 300% надбавка заробітньої плати лікарям стала таким самим анекдотом, як і 4 тисячі доларів, які обіцяла влада вчителям. У той час коли кожен п’ятий інфікований — лікар. Це — один із найбільших в світі показників. В Україні інфіковано 2660 лікарів станом на зараз. Померло 19 медиків. Лише за вчора захворіло 109 медиків, бо влада дилетантів не подбала про захист медичного персонаду України. Кілька тижнів з моменту розгляду бюджету, коли вперше відхилили нашу ідею про страхування лікарів, «слуги» саботували нашу пропозицію.

А коли усі фракції цієї зали зробили все, щоб зібрати це засідання парламенту, керівництво «слуг» зізналося, що їх цікавлять лише політичні девіденти. Заберіть ці девіденти собі, але проголосуйте за нашу пропозицію, щоб ми забезпечили і тих, хто віддав життя і тих, хто захворів. Подбайте про лікарів, бо нікого потім буде вас лікувати!

Від імені Верховної Ради дякую українським медикам, лікарям, які у ці дні самовіддано захищають Україну від пандемії коронавірусу попри байдужість влади до них. Місяць тому уряд секвестрував бюджет, забрав гроші з освіти, науки, соціальної сфери та культури. Це робилося нібито для того, щоб віддати гроші українським лікарям. А зараз 300% надбавка заробітньої плати лікарям стала таким самим анекдотом, як і 4 тисячі доларів, які обіцяла влада вчителям. У той час коли кожен п’ятий інфікований — лікар. Це — один із найбільших в світі показників. В Україні інфіковано 2660 лікарів станом на зараз. Померло 19 медиків. Лише за вчора захворіло 109 медиків, бо влада дилетантів не подбала про захист медичного персонаду України. Кілька тижнів з моменту розгляду бюджету, коли вперше відхилили нашу ідею про страхування лікарів, «слуги» саботували нашу пропозицію. А коли усі фракції цієї зали зробили все, щоб зібрати це засідання парламенту, керівництво «слуг» зізналося, що їх цікавлять лише політичні девіденти. Заберіть ці девіденти собі, але проголосуйте за нашу пропозицію, щоб ми забезпечили і тих, хто віддав життя і тих, хто захворів. Подбайте про лікарів, бо нікого потім буде вас лікувати!

Gepostet von Петро Порошенко am Donnerstag, 7. Mai 2020

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO