Чого боятися, смерті, тюрьми?

Чого боятися, смерті, тюрьми?

Загрузка...

Чому я нічого не пишу по справі Тетяни Чорновіл, про нищівні дії Міністра Оборони Тарана з зупинки реформ ЗСУ, параліч Оборонного Замовлення, заяву Зеленського щодо нового розведення військ, деструктивних дій Міністерства Освіти відносно української мови та літератури, проданих масок, 16000 поправок до закону про відчуження банків, від якого залежить кредит МВФ, та іншого трешу?

Друзі, до влади прийшли невігласи, які дуже швидко стали проросійською агентурою.

Хто кінцевий отримувач вигоди від усіх дій Зеленського? Кому це вигідно?

Справи проти майданівців, зокрема Чорновіл? Кому потрібно дискредитувати, оббрехати Майдан? Невілювати його здобутки? Росії.

Кому потрібна зупинка реформ ЗСУ? Саботаж руху України до НАТО? Зупинку оборонного замовлення під час війни? Росії.

Хто провадить політику деструктивної роботи з 4 поколіннями учнів та студентів в країнах противників? Хто виступає за зменшення популяризації української мови та літератури і збільшення іноземної, зокрема російської? Росія.

Кому потрібен дефолт в Україні, зрив співпраці з МВФ, хто вже підготував кредити за вассальну лояльність Кремлю? Росія.

Куди не тикни пальцем, а стирчать куці вуха Кремля, Путіна і всієї проросійської шобли.

Політика Зеленського, завуальовано, прикриваючись українськими інтересами, а іноді і відкрито, як останнього рази в Мінську, веде нас до Росії. Вони декларують, що вони за Україну, а просувають російський інтерес.

І питання Єрмака не в корупції. Вони брали жалюгідні суми. Головне, що вони ставлять проросійських, або нейтральних на держпідприємства та органи влади.

Ось вона, справжня війна. І вони її виграють, поки що.

Що тут вже писати? Коли у нас щодня поранені та загиблі, а президент каже, що обстрілів та втрат стало менше, коли це брехня.

Я за законний спосіб зміни цієї влади, без Майданів та революцій. Спочатку мають пройти перевибори в РАДУ, з приходом проукраїських сил різного штибу.

Взяття під контроль призначення силових органів Парламентом, а не як зараз, коли окрім малочисельної опозиції, Рада представляє собою зграю ідіотів, колишніх безробітних, моделей, та коллаборантів, що навіть не читають законів, які подаються, та не знають прізвищ міністрів та очільників силових відомств, за яких голосують.

Створення Уряду національного порятунку.

Ну і вже потім – перевибори Президента, бажано на людину, яка цей порятунок очолить.

Я так це бачу, нюанси можуть різнитись.

А так – ми ідемо до загальнонаціональних протестів і революції. І це в умовах війни не припустимо.

Але після дій влади вже нічого поганого в революціях не має, бо їх дії ведуть країну до знищення.

Чому я так спокійно вживаю слово революція? Бо я сам Майданівець, і на відміну від Тетяни Чорновіл, яка була побита ще до початку осговного замісу, брав участь в усіх боях на Майдані. Тож не сумніваюсь, що за логікою подій з моєю непримиримою антиросійською позицією за мною теж прийдуть.

То чого боятися. Смерті, тюрьми? Набагато гіршими за смерть і тюрьму є повернення України до геополітичного впливу Кремля. Бо це означатиме смерть в тюрмі цілого народу, разом з усіма нашими родинами і дітьми.

Тож неубоїмось і переможемо.

Мирослав Гай


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO