Володимир Зеленський привітав жінок зі святом 8 березня

Володимир Зеленський привітав жінок зі святом 8 березня

Загрузка...

«Ніколи не знаю, що подарую»: Зеленський розповів, як відзначає 8 березня…

Президент України заявив, що дуже любить 8 березня і завжди радий, коли може привітати своїх жінок. Президент України Володимир Зеленський розповів, що 8 березня відзначатиме вдома з родиною. За його словами, він щороку купує квіти своїй матері і просить знайомих у Кривому Розі їх передати.

Глава держави розповів, що дуже любить це свято і завжди радий, коли може привітати своїх жінок.

«Я рідко ходжу по різних магазинах – не вистачає часу. Але я дуже люблю ці моменти, коли я можу щось купити і подарувати. Це така можливість, це такий кайф! Я ніколи не знаю, що подарую. Я їду в один магазин, другий, третій і знаходжу. Я вибираю завжди очима», – сказав він.

Зеленський сказав, що його подарунки завжди подобаються дружині.

Також Президент додав, що головне в подарунку не вартість, а увага. Але квіти дарувати потрібно обов’язково, вважає він.

Дорогі жінки! Перші сонячні промені, перші квіти, святковий настрій і увагу всіх чоловіків, сьогодні Вам, рідні наші, найкращі, найкрасивіші. На вулиці – чудова весняна погода, яка спонукає так самозабутньо вірити в силу добра, в мирні дні, в те, що разом з холодами зникне агресія проти нашої країни і відродиться світ. Ми знаємо, яким був для українських матерів і дружин цей рік. Ми знаємо про переживання. Війна зробила нас всіх одним надчуттєвим нервом, який стискає кулаки і змушує переступати через біль. Але ми всі так хочемо, щоб в протистоянні добра і зла перемогло добро, бо воно на нашій стороні.

Президент України
Володимир Зеленський


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO