Шановний Володимире Олександровичу! Від щирого серця хотів би “подякувати” Вам за реформу...

Шановний Володимире Олександровичу! Від щирого серця хотів би “подякувати” Вам за реформу органів прокуратури, яка проводиться за Вашою ініціативою

Загрузка...

Пройшовши успішно перші два етапи атестації (законодавство (81 бал з 100 можливих та на загальні здібності 105 при 93 прохідних) вчора мені стало відомо про те, що я недоброчесний прокурор, комісія мене забракувала і відповідно за кілька днів мене звільнять з роботи – ЦЕ ПРИТОМУ ЩО ДО ПЕНСІЇ МЕНІ ЗАЛИШИЛОСЬ 6 МІСЯЦІВ.

Причиною прийняття такого рішення стало ні те, що у мене велика кількість рухомого (рухомого майна взагалі на даний час не маю, років 5 тому володів автомобілем УАЗ-Hunter 2005 року випуску) або нерухомого майна (з нерухомого майна земельна ділянка, яка знаходиться в Закарпатській області) подарована мамою ( і де збираюсь побудувати в майбутньому будинок для власної родини), ні наявність у мені явних (Мамо – колишня завідуюча дошкільним закладом в міста Харків, Тато – слюсар тролейбусного депо в тому ж місті Харкові (помер 1991 році)) або уявних корупційних (все своє життя кожну свою посаду в органах заробляв своєю працею). Ні причиною визнання мене недоброчесним прокурором стало те, що в серпні цього року мною з необережності було вчинене адміністративне правопорушення під час полювання. При цьому ніхто не постраждав (ні звірі, ні люди, а ні майно).

Справу за адміністративним протоколом стосовно мене суд закрив з підстав малозначності не вважаючи мої дії суспільно небезпечними, свою провину у вчиненні правопорушення я щиро визнав. Саме це стало причиною визнання мене недоброчесним – неумисне вчинення адміністративного правопорушення. Нагадаю за 6 місяців до отримання права на оформлення пенсії. Це притому, що в одній комісії зі мною атестацію проходили люди які вже оформили та отримують пенсію. Ні в якому випадку не бажаю їх звільнення і не вважаю, що вони недоброчесні. Разом з тим…

Вам дійсно щиро вдячний за досвід – Ви черговий раз довели мені, що дарма шукати в нашій Державі справедливості.

Як сказав Йосиф Сталін: «Ліс рубають тріски летять!» Щиро вдячна Вам ТРІСКА – Сотченко Максим Михайлович, 09.10.1976 року народження.

Сотченко Максим


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO