Одеський порт з ознайомлювальним візитом відвідав представник Посольства США

Одеський порт з ознайомлювальним візитом відвідав представник Посольства США

Загрузка...

6 вересня Одеський порт відвідав заступник економічного радника Посольства США в Україні пан Даглас О’ніл (Douglas O’Neil). З дипломатом зустрілись начальник Одеської філії ДП «Адміністрація морських портів України» (ОФ ДП «АМПУ») Ігор Ткачук і головний диспетчер порту Денис Карпов.

У ході розмови відбувся обмін думками щодо умов роботи приватних інвесторів у морській галузі України, перспектив подальшого розвитку державно-приватного партнерства у світлі прийнятих урядом рішень про запуск пілотних проектів концесії, про напрямки співробітництва адміністрації порту з американськими компаніями та державними структурами.

Зокрема І.Ткачук розказав про робочі контакти ОФ ДП «АМПУ» з офісом Берегової охорони США, виконання портом своїх функцій в рамках забезпечення щорічних українсько-американських військово-морських навчань «Сі-Бриз» та про участь партнерів зі США у діяльності операторів портових вантажних терміналів.

Пан Даглас О’ніл у свою чергу відзначив, що для нього важливо було на власні очі побачити порт, який грає значну роль у економіці регіону Півдня України і отримати інформацію про його можливості і перспективи розвитку з перших вуст. Це допоможе дипломату донести правдиву і об’єктивну інформацію до американських компаній, які працюють, або збираються працювати в Україні.

На изображении может находиться: 4 человека, стол и в помещении
На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, стол, ребенок и в помещении

Прес-служба адміністрації Одеського морського порту


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO