Завдяки росту вантажообігу у січні-травні ц.р. доходи адміністрації Одеського порту перевищили плановий...

Завдяки росту вантажообігу у січні-травні ц.р. доходи адміністрації Одеського порту перевищили плановий показник

Загрузка...

Про це повідомляють у службі економіки Одеської філії ДП «Адміністрація морських портів України» (ОФ ДП «АМПУ»).

Як свідчать дані служби, за п’ять місяців поточного року через причали порту перевантажено 10 125,27 тис. тонн вантажів, що на 856,5 тис. тонн або на 9,2 % перевищує аналогічний показник січня-травня минулого року. При цьому обсяг перевалки сухих вантажів у звітному періоді склав 9 503,01 тис. тонн (+9,5%), наливних – 622,26 тис. тонн (+5,3%).- З початку року спостерігається позитивна динаміка перевалки зерна, чорних металів, контейнерів – тобто по всіх трьох головних позиціях у номенклатурі вантажопотоків порту, – зауважує начальник ОФ ДП «АМПУ» Ігор Ткачук.

– Зокрема, обсяг перевалки зернових виріс більше, ніж на півмільйона тонн. У значній мірі це наслідок вводу в експлуатацію у минулому році нових виробничих потужностей на Карантинному і Військовому молах… Важливо зазначити, що завдяки збільшенню вантажообігу ми змогли наростити й наші фінансові показники, доходи адміністрації порту у січні-травні цього року за оперативними даними складають майже півмільярда гривень, що на 10 відсотків вище від запланованого…


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO