Рябошапка судився з батьком за аліменти

Рябошапка судився з батьком за аліменти

Загрузка...

Батько заступника Адміністрації президента Україні Руслана Рябошапкизвертався до суду з метою відсудити у сина та доньки аліменти через те, що діти вигнали його з дому та залишили напризволяще.

Вишгородський райсуд Київської області розглядав позов Георгія Рябошапки до Руслана Рябошапки та Людмили Рябошапка 2015-го, розповідає УНН.

“Позивач зазначає, що є самотньою людиною, дорослі діти з травня 2011-го не підтримують з ним жодних стосунків, на телефонні дзвінки не відповідають, житло у нього забрали, вигнавши на вулицю. Побутовими предметами першої необхідності він не в змозі себе забезпечити, змушений просити сторонніх людей про допомогу. Крім того, він є хворою людиною та потребує постійного лікування, перебуває на обліку у кардіолога та терапевта. За таких складних життєвих обставин, перебуваючи на межі виживання та бідності та не отримуючи від дітей підтримки, змушений звернутися до суду з даним позовом. На підставі вище вказаного просить стягнути з відповідачів аліменти на утримання батька в розмірі 1/5 частини з усіх видів заробітку щомісячно”, – йдеться у судовому рішенні.

Суд відмовив у задоволенні позовних вимог. Підставами для відмови є те, що Георгій Рябошапка отримує пенсію за віком, яка на той момент становила 2551,56 грн і перевищувала встановлений на той час законодавством прожитковий мінімум – 1176 грн, а також на правах спільної власності батькові, відповідно до інформації суду, належала 1/3 квартири. Він зазначений як власник автомобіля.

Руслан Рябошапка у команді нового президента Володимира Зеленського відповідає за правоохоронну та антикорупційна політику.

Вінничанка Олена Гулько півроку тому розлучилась із чоловіком-бізнесменом Ігорем Гришком. “Через постійні п’янки, скандали і зраду я відсудила у нього 2-кімнатну квартиру. Тепер він платить дітям аліменти”, – каже Олена.

Познайомились, коли він служив в армії. За 5 місяців після знайомства зіграли весілля. До заміжжя Олена жила з батьками, після – переїхала до квартири чоловіка.

gazeta.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO